Lekker er even helemaal uit en een nachtje slapen in een even vrolijke als kleurrijke pipowagen op het Drentse platteland? Of misschien heel basic en back to nature in een verrassend grote tent met ‘echte’ bedden? Kom dan naar de Budget B & B van Logeerboerderij Hippago net buiten Elim, een plek waar je snel loskomt van alles wat altijd maar doorgaat. Elim ligt in de driehoek Hoogeveen, Coevorden en Slagharen.

Open in het groene seizoen
Onze Budget B & B is geopend van ongeveer 15 april tot 15 oktober. Het kan zijn dat we wat eerder openen of wat later sluiten omdat de nachttemperatuur aangenaam genoeg is om te slapen zonder verwarming. We hebben lekkere warme dekbedden en ook is er een sprei voorhanden. Bij temperaturen boven de 5 graden is het prima te doen.

De Budget B & B is echt wat er staat: slapen en ontbijten voor een scherpe prijs in een heerlijke omgeving. Uiteraard zijn de sanitaire voorzieningen prima!

Ontbijt in het budget café
Ontbijten doen we in het ‘budget café’, een tuinhuisje op het veldje van de pipowagens. Of buiten natuurlijk! In het ‘budget café’ kunt u ook ‘s avonds zitten om een spelletje te doen of om een meegenomen maaltijd te nuttigen. U kunt in het ‘budget café’ bordjes en bestek lenen. U kunt er ook een kopje koffie of thee maken. Er staat een waterkoker, oploskoffie, theezakjes, suiker en melk. U kunt er geen maaltijden bereiden of warm maken.
Het sanitair – een luxe douche en toilet – vindt u in het activiteitengebouw op 50 meter loopafstand. In en rond dit gebouw (tot de pipowagens) is gratis wifi.
Wilt u weten of de door u gewenste accommodatie beschikbaar is? Download dan het formulier ‘aanvragen beschikbaarheid’, vul het in een minuut in en stuur het naar hippago@gmail.com. U weet snel of er beschikbaarheid is en ontvangt eventueel een alternatief: Check beschikbaarheid Budget B & B.

 
Pipopipo
(2 personen)

Tweepersoonsbed
(1.90 x 1.40 m)

2 bedden van 80 x 200 cm

Sibley 500 – 4 seizoenen – Bell tent

Tweepersoonsbed Circuspipo
(extra bed voor een kind mogelijk)

Circuspipo (3 personen)
+ extra bed voor een kind mogelijk

Vlinderpipo
(4 personen)

Vlinderpipo met 2 stapelbedden
(200 x 80 cm)

Activiteitengebouw met sanitair

Douche in Activiteitengebouw

Inchecken/uitchecken
Inchecken kan tussen 17.00 en 22.30 uur
Uitchecken om uiterlijk 10.30 uur

Onze prijzen voor een overnachting
Het midseizoen loopt van 1 april – 30 juni en van 1 september – 31 oktober.
Het hoogseizoen loopt van 1 juli – 31 augustus.
Tijdens feestdagen en schoolvakanties gelden hoogseizoensprijzen. Klik voor de schoolvakanties hier.

Bell tent midseizoen
€ 42,50 1 persoon
€ 47,50 2 personen

Bell tent hoogseizoen
€ 45,00 1 persoon
€ 50,00 2 personen

Pipopipo midseizoen
€ 45,00 1 persoon
€ 52,50 2 personen

Pipopipo hoogseizoen
€ 50,00 1 persoon
€ 59,50 2 personen

Circuspipo midseizoen
€ 47,50 1 persoon
€ 62,50 2 personen
€ 72,50 3 personen

Circuspipo hoogseizoen
€ 52,50 1 persoon
€ 67,50 2 personen
€ 79,50 3 personen

Vlinderpipo midseizoen
€ 42,50 1 persoon
€ 47,50 2 personen
€ 60,00 3 personen
€ 72,50 4 personen

Vlinderpipo hoogseizoen
€ 45,00 1 persoon
€ 50,00 2 personen
€ 62,50 3 personen
€ 75,00 4 personen

Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, btw, opgemaakte bedden, handdoeken en washandjes, een sprei en eindschoonmaak, maar exclusief toeristenbelasting. De toeristenbelasting bedraagt € 1,50 per persoon per nacht. Voor kinderen t/m 16 jaar hoeft geen toeristenbelasting te worden betaald.

Extra info
* Hippago’s activiteitengebouw heeft free wifi, die (meestal) ook de pipowagens bereikt
* U kunt gratis gebruik maken van onze parkeerplaats
* parkeerplaats bezoekers: € 2,50

Huisregels
* Huisdieren zijn niet toegestaan.
* Er geldt een rookverbod in alle overdekte ruimtes.
* Wij streven naar een prikkelarm terrein. Wij hebben 11 pony’s en paarden die overdag en ook ’s avonds door kinderen worden bereden. De dieren kunnen schrikken van snel bewegende machines of personen, en ook van harde geluiden. Dit brengt risico’s met zich mee voor mens en dier. Daarom zijn ‘lopende’ motorfietsen, scooters en bromfietsen niet toegestaan vanaf ons ingangshek. De snelheid waarmee op ons terrein wordt gereden, is stapvoets. Het is voorts niet de bedoeling te voetballen of met ballen over te gooien op onze grasveldjes en ook het laten vliegen van drones is verboden.

Boeken
Onze B & B kan worden geboekt
* via Booking.com
of
* – minimaal een week van tevoren – via de mail (hippago@gmail.com) of Whatsapp (06-12780908) met vermelding van gewenste datum, pipowagen, naam, adres en voor hoeveel personen de boeking geldt. De boeking is pas definitief wanneer er een aanbetaling van 50 % is overgemaakt.

Wilt u een nachtje pipowagen combineren met een paardrijles? Bekijk dan ons: B & B paardrij-arrangement.

Download hier de Algemene Voorwaarden van Budget B & B Hippago: AV Budget B&B Hippago