Eens een nachtje slapen in een vrolijke en kleurrijke pipowagen? Hippago heeft drie van deze wagens als slaapplaats voor de Budget B & B. Ze worden in de zomer ook gebruikt voor paardrij-arrangementen voor moeders en dochters en voor vriendinnenvakanties.

Let op: onze Budget B & B is onverwarmd en alleen geopend tussen 1 mei en 1 oktober. Overdags is de B & B plus het terrein er omheen gesloten van 10.30 – 17.00 uur. Als u meer dan 1 nacht boekt, kunt u uiteraard wel uw spullen in de pipowagen laten.

Onze Budget B & B is alleen geopend in het groene seizoen, van ongeveer 1 mei tot 1 oktober. Het kan zijn dat we wat eerder openen of wat later sluiten omdat de nachttemperatuur al aangenaam genoeg is om te slapen zonder verwarming. We hebben lekkere warme dekbedden en ook is er een sprei voorhanden, dus bij temperaturen boven de 8 graden is het prima te doen.

De Budget B & B is echt wat er staat: slapen en ontbijten voor weinig geld. Uiteraard zijn de sanitaire voorzieningen ook prima! Maar we hebben geen andere faciliteiten. Overdags tussen 10.30 uur en 17.00 uur is de Budget B & B plus het terrein ervan gesloten voor de gasten. Als u onze Budget B & B voor meer dan 1 nacht heeft geboekt, kunt u uiteraard wel uw spullen in de wagen laten.

In de pipowagens wordt alleen geslapen. Ontbijten doen we in de kantine of op de veranda van ons activiteitengebouw. Of buiten natuurlijk! Ook het sanitair – 2 luxe douches en twee toiletten – vindt u in het activiteitengebouw. In dit gebouw is ook gratis wifi.

We hebben drie pipowagens: de Pipopipo voor 2 personen, de Circuspipo voor 3 personen en de Trekkerspipo voor 4 personen. Klik op een foto hieronder voor meer informatie.

contactlogo