Eens een nachtje slapen in een vrolijke en kleurrijke pipowagen? Hippago heeft drie van deze wagens als slaapplaats voor de Budget B & B. Ze worden in de zomer ook gebruikt voor paardrij-arrangementen voor moeders en dochters en voor vriendinnenvakanties.

Let op: onze Budget B & B is alleen geopend in het groene seizoen, van ongeveer 15 april tot 15 oktober. Het kan zijn dat we wat eerder openen of wat later sluiten omdat de nachttemperatuur al aangenaam genoeg is om te slapen zonder verwarming. We hebben lekkere warme dekbedden en ook is er een sprei voorhanden. Bij temperaturen boven de 5 graden is het prima te doen. Overdags is de B & B plus het terrein er omheen gesloten van 10.30 – 17.00 uur. Als u meer dan 1 nacht boekt, kunt u uiteraard wel uw spullen in de pipowagen laten.

De Budget B & B is echt wat er staat: slapen en ontbijten voor weinig geld. Uiteraard zijn de sanitaire voorzieningen ook prima! Maar we hebben geen andere faciliteiten.

In de pipowagens wordt alleen geslapen. Ontbijten doen we in het ‘budget café’, een tuinhuisje op het veldje van de pipowagens. Of buiten natuurlijk! In het ‘budget café’ kunt u ook ‘s avonds zitten om een spelletje te doen of om een meegenomen maaltijd te nuttigen. U kunt in het ‘budget café’ bordjes en bestek lenen. U kunt er ook een kopje koffie of thee maken. Er staat een waterkoker, oploskoffie, theezakjes, suiker en melk. U kunt er geen maaltijden warm maken.
Het sanitair – een luxe douche en toilet – vindt u in het activiteitengebouw op 50 meter loopafstand. In dit gebouw is ook gratis wifi.

We hebben drie pipowagens: de Pipopipo voor 2 personen, de Circuspipo voor 3 personen en de Trekkerspipo voor 4 personen. Klik op een foto hieronder voor meer informatie.

contactlogo