Eens een nachtje slapen in een vrolijke en kleurrijke pipowagen? Hippago heeft drie van deze wagens als slaapplaats voor de Budget B & B.

Open in het groene seizoen
Onze Budget B & B is geopend van ongeveer 15 april tot 15 oktober. Het kan zijn dat we wat eerder openen of wat later sluiten omdat de nachttemperatuur aangenaam genoeg is om te slapen zonder verwarming. We hebben lekkere warme dekbedden en ook is er een sprei voorhanden. Bij temperaturen boven de 5 graden is het prima te doen. Overdag is de Budget B & B plus het terrein eromheen gesloten van 10.30 – 17.00 uur. Als u meer dan 1 nacht boekt, kunt u uiteraard wel uw spullen in de pipowagen laten.

De Budget B & B is echt wat er staat: slapen en ontbijten voor weinig geld. We hebben geen andere faciliteiten. Uiteraard zijn de sanitaire voorzieningen prima!

Ontbijt in het budget café
In de pipowagens wordt alleen geslapen. Ontbijten doen we in het ‘budget café’, een tuinhuisje op het veldje van de pipowagens. Of buiten natuurlijk! In het ‘budget café’ kunt u ook ‘s avonds zitten om een spelletje te doen of om een meegenomen maaltijd te nuttigen. U kunt in het ‘budget café’ bordjes en bestek lenen. U kunt er ook een kopje koffie of thee maken. Er staat een waterkoker, oploskoffie, theezakjes, suiker en melk. U kunt er geen maaltijden bereiden of warm maken.
Het sanitair – een luxe douche en toilet – vindt u in het activiteitengebouw op 50 meter loopafstand. In en rond dit gebouw (tot de pipowagens) is gratis wifi.


Onze prijzen voor een overnachting

  1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen
Pipopipo 42,50 50,00
Circuspipo 47,50 57,50 70,00
Vlinderpipo 40,00 45,00 57,50 70,00


Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, btw, opgemaakte bedden, handdoeken en washandjes, een sprei en eindschoonmaak, maar exclusief toeristenbelasting.
Extra: € 1,25 pp per nacht toeristenbelasting (voor kinderen tot 16 jaar hoeft geen toeristenbelasting te worden betaald). Dit bedrag kan worden afgerekend met een Tikkie, contant of per pin.

Klik op de foto van een pipowagen
voor meer informatie

Pipopipo
(2 personen)

Tweepersoonsbed
(1.90 x 1.40 m)

Tweepersoonsbed Circuspipo
(extra bed voor een kind mogelijk)

Circuspipo (3 personen)
+ extra bed voor een kind mogelijk

Vlinderpipo
(4 personen)

Vlinderpipo met 2 stapelbedden
(200 x 80 cm)

Activiteitengebouw met sanitair

Douche in Activiteitengebouw


Boeken

Onze B & B kan worden geboekt
* per telefoon: 06-12780908
* per app: 06-12890519
* per e-mail: hippago@gmail.com
of via booking.com

Wilt u een nachtje pipowagen combineren met een paardrijles? Bekijk dan ons: B & B paardrij-arrangement.

Hieronder kunt u downloaden:
Algemene Voorwaarden B&B Logeerboerderij Hippago