Bed & Breakfast in Drenthe

Hippago’s studio is een four seasons Bed & Breakfast in landelijke omgeving met fantastisch uitzicht over onze landerijen. Geen verkeerslawaai, misschien eens een blaffende hond in de verte. Het gebouw ligt op een terrein van 3 hectare met slootjes, houtsingels, boomgaarden en 12 pony’s en paarden in de wei. Verder uilen, reeën en fazanten; we wachten nog op de wolf die, gezien de vele kippen en schapen in de omgeving, zeker eens zal passeren. Kort of langer verblijf is een aanrader voor natuurliefhebbers, rustzoekers of mensen die hun hoofd even leeg willen maken met een wandeling of een goed gesprek.

De studio ligt op de eerste verdieping van ons activiteitengebouw met kantine, toilet en douche voor de gasten in onze pipowagens en een aparte toilet en douche voor de gasten in het activiteitengebouw. De zolderkamer meet zo’n 48 vierkante meter telt een tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en twee enkele bedden van 80 x 200 cm, een tv-meubel, twee ladekasten, een bureau, kledingrek en diverse bijzettafeltjes + twee comfortabele stoelen.

Ontbijt wordt geserveerd in de kantine. Buiten heeft de studio een eigen tuinstel voor 4 personen en een droogrekje.

Tarieven

Midseizoen (1 september t/m 30 april)
€ 49,50 voor 1 persoon
€ 64,50 voor 2 personen
€ 74,50 voor 3 personen
€ 84,50 voor 4 personen

Hoogseizoen (1 mei t/m 31 augustus)

€ 59,50 voor 1 persoon
€ 74,50 voor 2 personen
€ 84,50 voor 3 personen
€ 94,50 voor 4 personen

Bovenstaande prijzen zijn inclusief ontbijt, beddengoed en badlinnen (hoeslaken, dekbed met overtrek, kussen + sloop + handdoeken en  washandjes) btw, en eindschoonmaak, maar exclusief toeristenbelasting. De toeristenbelasting bedraagt € 1,50 per nacht per persoon. Voor kinderen t/m 16 jaar hoeft geen toeristenbelasting te worden betaald.

Extra info
* Inchecken tussen 17.00 en 22.30 uur, uitchecken om uiterlijk 10.30 uur
* Hippago’s Studio heeft free wifi
* U kunt gratis gebruik maken van onze parkeerplaats
* Huisdieren zijn niet toegestaan.
* Wij streven naar een prikkelarm terrein. Daarom zijn ‘lopende’ motorfietsen, scooters en bromfietsen niet toegestaan vanaf ons ingangshek. De snelheid waarmee op ons terrein wordt gereden, is stapvoets.
* We hebben een rookverbod in alle overdekte ruimtes

Boeken
Onze B & B kan worden geboekt
* per telefoon: 06-12780908
* per app: 06-12890519
* per e-mail: hippago@gmail.com
* via Booking.com

Betalen
Wanneer u rechtstreeks bij ons één of meer nachten heeft geboekt, ontvangt u een bevestiging van de boeking plus een factuur. Boekt u 3 dagen of langer van tevoren? Dan dient u 50% van de factuur te voldoen om een definitieve reservering te hebben. Boekt u twee dagen vóór uw komst, dan kunt u de factuur contant voldoen op de dag van aankomst (u kunt bij ons ook pinnen).

Hieronder kunt u downloaden:
Algemene Voorwaarden B&B Logeerboerderij Hippago

Paardrijden op Hippago

Op Hippago hebben we 12 pony’s en paarden, waarmee we diverse activiteiten aanbieden. Hieronder twee mogelijkheden.

Poetsen en wandelen met minipaardjes

Voor de allerkleinsten, die nog niet toe zijn aan paardrijles, hebben we onze minipaardjes Rebby en Fee. Ze kunnen worden geaaid en gepoetst en ze gaan graag mee uit wandelen.
Een leuk uitje van een uurtje!

Paardrijles: privé- of duoles

Gasten van onze B & B en vakantiehuisje kunnen losse paardrijlessen volgen: een privéles of een les in een zeer klein groepje: 2 of 3 personen. Deze lessen dienen wel tijdig afgesproken te worden.