Hippago’s studio is een four seasons Bed & Breakfast in landelijke omgeving met fantastisch uitzicht over onze landerijen. Geen verkeerslawaai, misschien eens een blaffende hond in de verte. Het gebouw ligt op een terrein van 3 hectare met slootjes, houtsingels, boomgaarden en 9 paarden in de wei. Verder uilen, reeën en fazanten; we wachten nog op de wolf die, gezien de vele kippen en schapen in de omgeving, zeker eens zal passeren. Kort of langer verblijf is een aanrader voor natuurliefhebbers, rustzoekers of mensen die hun hoofd even leeg willen maken met een wandeling of een goed gesprek.

De studio meet zo’n 48 m2 en telt een tweepersoonsbed (160 x 200 cm), twee stoelen die tot bedden van 80 x 200 cm kunnen worden uitgeklapt, een tv-meubel, 4-persoons eetstel, bureau, kledingsrek en diverse bijzettafeltjes. Er kunnen maximaal 4 personen in worden ondergebracht.
Toilet en douche zijn beneden te vinden. U dient daarvoor een trapje af te gaan.

Prijzen Studio
€ 79,00 per nacht voor 1 persoon
€ 89,00 per nacht voor 2 personen
€ 99,00 per nacht voor 3 personen
€ 109,00 per nacht voor 4 personen

Extra info
* Inchecken tussen 17 en 22.30 uur, uitchecken om uiterlijk 10.30 uur
* Onze prijzen zijn inclusief btw, toeristenbelasting, ontbijt, opgemaakte bedden, handdoeken en washandjes en eindschoonmaak
* Hippago’s Studio heeft free wifi
* U kunt gratis gebruik maken van onze parkeerplaats
* Huisdieren zijn niet toegestaan.
* Wij streven naar een prikkelarm terrein. Daarom zijn ‘lopende’ motorfietsen, scooters en bromfietsen niet toegestaan vanaf ons ingangshek. De snelheid waarmee op ons terrein wordt gereden, is stapvoets.
* We hebben een rookverbod in alle overdekte ruimtes

Boeken
Onze B & B kan worden geboekt
* per telefoon: 06-12780908
* per app: 06-12890519
* per e-mail: hippago@gmail.com

Betalen
Wanneer u rechtstreeks bij ons één of meer nachten heeft geboekt, ontvangt u een bevestiging van de boeking plus een factuur. Boekt u 3 dagen of langer van tevoren? Dan dient u 50% van de factuur te voldoen om een definitieve reservering te hebben. Boekt u twee dagen vóór uw komst, dan kunt u de factuur contant voldoen op de dag van aankomst (u kunt bij ons ook pinnen).

Hieronder kunt u downloaden:
Algemene Voorwaarden B&B Logeerboerderij Hippago