Wat is er nu leuker dan uitzicht op een leuke en lieve pony vanuit uw vakantiehuisje? Zeker als uw kinderen van pony’s houden!

U kunt bij ons een pony bij uw huisje huren: een B-pony (Signorita) of een D-pony (Fly) of onze Fjord (Ivo). Deze pony staat gezellig te grazen voor het vakantiehuisje en uw kinderen mogen de pony poetsen, vertroetelen en er mee wandelen over ons terrein. Uw kind leert spelenderwijs omgaan met pony’s en ze te verzorgen. We hebben een mooi zandpad rondom onze weilanden. Dat is al een wandeling van een klein halfuur. Rijden is niet inbegrepen bij de huur van de pony, want dat doen we alleen met gediplomeerde instructie. Elke pony heeft een eigen poetsdoos, kammetjes en elastiekjes  om mooi te worden ingevlochten. En zelfs is het mogelijk om met clownsverf een kunstwerk van de pony te maken. Dat levert mooie foto’s op!

Tijden en kosten
Ons vakantiehuisje ‘Hippago’s gastenhuis’ wordt als B & B aangeboden (zie de betreffende pagina onder Bed & Breakfast), maar u kunt het ook als vakantiehuisje huren. Per weekend, per midweek of per week. De prijzen hiervoor bedragen:
€ 195,00: huur gastenhuis per weekend vrijdag 17.00 – zondag 17.00 uur
€ 295,00: huur gastenhuis per midweek maandag 13.00 – vrijdag 11.00 uur
€ 475,00: huur gastenhuis per week: vrijdag 13.00 – vrijdag 11.00 uur

Bovenstaande prijzen zijn inclusief beddengoed en badlinnen (hoeslaken, dekbed met overtrek, kussen + sloop + 2 handdoeken en 2 washandjes), btw en eindschoonmaak, maar exclusief toeristenbelasting van € 1,10 per persoon per nacht.

De indeling van ons vakantiehuisje:
De woonkamer (met 2 mogelijke slaapplaatsen) is de centrale ruimte, met toegang tot de slaapkamer (tweepersoonsbed 140 x 200 cm), keuken en hal. De woonkamer heeft een eettafel met vier stoelen, een tv-meubel met tv met dvd-speler plus veel dvd’s, een gezellige gaskachel, een slaapstoel (bed 80 x 200 cm) en slaapbank (bed 80 x 200 cm) + bijzettafeltjes. De woning ligt op het zuiden en biedt een prachtig vergezicht op weilanden en groensingels.
In de slaapkamer vindt u verder een ladekast en een inloopkast met kledingrek, wasmand, droogrek, strijkplank en strijkijzer en stofzuiger. Er is een klein slaapkamertje met een boxspringbed van 70 x 190 cm. Dit kamertje is onverwarmd, dus enkel geschikt bij temperaturen boven de 15 graden. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en badkamermeubel met onder meer een föhn.
Hippago’s gastenhuis heeft een keukentje met 4-pits gasstel, afzuiger, magnetron-oven, inbouwkoelkast met vriesvakje, senseo koffiepadmachine, waterkoker en verder alle keukenbenodigdheden om zelf te kunnen koken.

Een pony bij het vakantiehuisje huren
U kunt onze pony’s per dag huren. Ze komen dan rond 10.00 uur ’s morgens voor uw vakantiehuisje te staan. Tussen 19 en 20 uur worden ze weer bij de andere pony’s gezet. Zo blijft het ook leuk voor onze pony’s.
Huur van 1 pony per dag kost € 25,00.
We hebben drie pony’s voor u beschikbaar: Signorita, onze kleinste pony; Fire Fly, onze prachtige New Forestpony en Ivo, onze geweldige Fjord. Kijk op de pagina ‘Hippago’s paarden’ voor meer informatie!