ToniseLouise2
Les op maat
Op Hippago worden geen reguliere manegelessen gegeven. Het is wel mogelijk doordeweeks privélessen te volgen op één van onze goed afgerichte, brave pony’s of paarden. Deze lessen zijn zeer geschikt voor vrouwen, die vroeger hebben paardgereden en – als de kinderen wat groter zijn- het rijden weer willen oppakken. Of voor senioren die vroeger hebben gereden en de draad weer willen oppakken.
Of een aangepaste les vanwege een (lichte) lichamelijke of geestelijke beperking. De kosten hiervan bedragen € 35,00 per uur, of € 20,00 per half uur.

Losse les in combinatie met Bed & Breakfast
Voor onze B & B-gasten bestaat de mogelijkheid een paardrijles te volgen tussen 17 en 21 uur. Voorwaarde hiervoor is dat de ruiter minimaal zo’n 50 manegelessen heeft gevolgd en in een groep kan meerijden.

De kosten voor zo’n les bedragen € 17,50 per uur. Ook een privéles behoort tot de mogelijkheden. De kosten hiervoor bedragen € 17,50 voor een les van een half uur en € 30,00 voor een les van een uur. De lessen worden van tevoren afgesproken. Het is meestal niet mogelijk om een afspraak te maken op de dag zelf.

springenbordHippagoBegeleiding bij het paardrijden, betaald uit PGB (of vanuit ZIN in Zuid-Drenthe)
Doordeweeks is het mogelijk begeleiding bij het paardrijden te krijgen. Bijvoorbeeld een aanpassing bij het rijden vanwege een (lichte) lichamelijke of geestelijke beperking. De kosten hiervan kunnen uit PGB worden betaald, onder de noemer ‘begeleiding individueel’.

Onze tarieven zijn:

Kennismaking/intake
gratis

Het maken van een zorgplan of evaluatieverslag voor begeleiding individueel
uurtarief begeleiding

Begeleiding Individueel licht
€ 40,00 per uur

Begeleiding Individueel middel
€ 60,00 per uur

Begeleiding Individueel zwaar
niet van toepassing

contactlogoHieronder kun je downloaden:
Routebeschrijving naar Hippago