Een weekend begint vrijdag 17.00 uur en eindigt zondag 17.00 uur. Op vrijdagavond krijgen de logées warm eten rond 19.00 uur. Als de logées op zondag weggaan, hebben ze nog geen warm eten gehad. De tijden voor dagen en vakanties worden in overleg afgesproken.
Pony wassenJournaal

Tarieven logeren
Kosten logeer- of vakantieverblijf voor 1 etmaal: op basis van benodigde zorg en toezicht tussen de € 125,00 en € 250,00 per persoon.
In de prijs zit begrepen: een warme maaltijd op de vrijdagavond, 3 maaltijden op de zaterdag en ontbijt en lunch op de zondag plus diverse tussendoortje; een opgemaakt bed op één van onze logeerkamers en een volledig activiteitenprogramma. Is speciale of extra begeleiding noodzakelijk, dan wordt dit apart gefactureerd (en zo nodig ingehuurd).

Overige tarieven
Begeleiding Individueel licht: € 40,00 per uur
Begeleiding individueel middel: € 60,00 per uur
Begeleiding Groep licht (dagbesteding): € 50,00 per dagdeel
Begeleiding Groep middel (dagbesteding): € 80,00 per dagdeel

Let op: voor onze algemene voorwaarden klik hier.

Hieronder kun je downloaden:
Routebeschrijving naar Hippago
Logeerkamer3pers
Zelf meenemen!

Paardrijkleding, inclusief goedgekeurde cap. Vrijetijdskleding: regenkleding bij regenvoorspelling; dikke kleren als het koud gaat worden (vergeet vooral geen dikke jas, handschoenen, muts en warme laarzen of schoenen) en luchtige kleding bij een mooiweersvoorspelling. Vergeet ook geen slaapkleding, handdoek en toiletgerei (tandenborstel, tandpasta, maandverband indien nodig; zonnebrandcrème of aftersun en wat verder thuis maar regelmatig wordt gebruikt). Het is ook handig iets mee te nemen voor als er even gewacht wordt op de maaltijd, zoals een laptop, spelletje of leesboek.

Aanmelding/zorgovereenkomst De jongere of ouder met belangstelling voor een verblijf op onze boerderij, kan ons mailen of bellen (zie de pagina contact) voor meer informatie. Of voor een afspraak om eens te komen kijken.

Zorg op maat 
Er is altijd overleg mogelijk. Stel dat een kind niet direct uit logeren durft te gaan, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld: een ouder komt een weekend mee en verblijft in ons vakantiehuisje. Of: er mag een paardrijvriendinnetje mee.
Logeerkamer-2-personen

Logeeropvang 2018
De weekends worden in overleg afgesproken. We proberen rekening te houden met leeftijd en leuke combinaties van kinderen.
In de maanden juli en augustus zijn er vanwege de zomervakantie geen logeerweekends, maar logeervakantieweken die veelal lopen van zondagmiddag tot vrijdagavond (5 etmalen). Willen logées met een groepje op logeervakantieweek komen, dan is het handig dit ruim van tevoren af te spreken.

We hebben momenteel ruimte voor nieuwe logeercliënten!