Wanneer kun je komen?

Ook in 2022 zijn we door de onzekerheid betreffende de coronamaatregelen nog terughoudend in het aantal mogelijke ruitervakanties.

Achter de datum kun je zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn (maximaal 8 plaatsen).
03 – 05 mei (dinsdag – donderdag): VOL!
12 – 14 juli (dinsdag – donderdag): VOL!
16 – 18 augustus (dinsdag – donderdag):VOL!
23 – 25 augustus (dinsdag – donderdag): VOL!

Omdat we tijdens weekends voorlopig vol zitten met logeeropvang voor kinderen met een beperking, kunnen we alleen doordeweeks ruitervakanties aanbieden. Deze data staan hierboven. Voor het najaar komen er later nog data bij. Het is wel mogelijk om doordeweeks Bed & Breakfast en paardrijles (les + een nachtje slapen).te boeken op een dinsdag tot woensdag of op een woensdag tot donderdag.
NB Van oktober tot en met april wordt er overnacht in onze studio of vakantiehuisje; van mei t/m september in een pipowagen.

Tip: via onze nieuwsbrief laten wij weten of en welke nieuwe mogelijkheden er in weekends/vakanties komen. In de nieuwsbrief komt dit iets eerder te staan dan op de website, dus schrijf je in!

Aanmelden nieuwsbrief

Een paardrijweekend boeken

Hieronder kun je een paardrijweekend boeken:
* het moeder-dochterweekend
* het ouder-kindweekend
* het weekendje paardrijden

NB! Met het invullen van onderstaand formulier, verklaar je te zijn verzekerd tegen ongevallen/ziektekosten en Wettelijke Aansprakelijkheid en verklaar je eveneens akkoord te gaan met de door de leiding gestelde algemene voorwaarden en reglementen voor het verblijf op Logeerboerderij Hippago V.O.F. te Elim.
We adviseren alle gasten een annuleringsverzekering af te sluiten om eventuele kosten te dekken. Dit kan bij alle reguliere verzekeringsmaatschappijen en de meeste banken. Let op: een annuleringsverzekering moet uiterlijk 7 dagen na boeking worden afgesloten!
Tip! Een doorlopende annuleringsverzekering biedt het hele jaar door dekking voor alle vakanties die je boekt. De kosten van zo’n verzekering vallen wel mee. Denk dan aan zo’n € 40,00 per jaar.
Leestip: https://www.123geldzaken.nl/verzekeringen/annuleringsverzekering-vergelijken/

Hippago’s regels
Routebeschrijving naar Hippago

Bekijk ook onze Privacyverklaring!

Vul de vragen van onderstaand formulier in en wij reageren binnen 24 uur, maar meestal veel eerder! Na ontvangst van je formulier ontvang je een bevestiging van inschrijving en een verzoek tot het overmaken van een gedeelte van de kosten van het paardrijweekend. Na ontvangst van deze betaling is de boeking definitief.

Let op! Er wordt gevraagd naar het aantal jaren paardrijles dat de deelnemer heeft gehad. Wij verstaan daaronder: als je 1 jaar paardrijles hebt gehad, heb je 50 (manege-)lessen gevolgd of heb je anderszins 50 x een uur op een paard gereden. Als je het aantal jaren paardrijles niet goed kan inschatten, geef dan aan hoe vaak de deelnemer op een paard heeft gezeten en onder welke omstandigheden (bv. 10 x les op een manege of 2 x even gestapt terwijl het paard werd vastgehouden. Voor ons is deze vraag belangrijk om te bekijken of de deelnemer in een groep kan rijden of dat zij of hij privéles gaat krijgen.

Boekingsformulier


    Je kunt ook het aanmeldingsformulier in Word invullen en via de mail als bijlage (hippago@gmail.com) opsturen: Aanmeldingsformulier moeder-dochterweekend