Wanneer kun je komen?

Er zijn paardrijweekends mogelijk in het groene seizoen, van half april – begin oktober 2020. Achter de datum kun je zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn (maximaal 6 plaatsen).
* vrijdag 01 mei – zondag 03 mei (geannuleerd)
* vrijdag 29 mei – zondag 31 mei (geannuleerd)
* vrijdag 26 juni – zondag 28 juni (geannuleerd)
* vrijdag 10 juli – zondag 12 juli (VOL)
* vrijdag 24 juli – zondag 26 juli (VOL)
* vrijdag 07 augustus – zondag 09 augustus (VOL)

Zijn er ook andere mogelijkheden voor een paardrijweekend?
Het kan zijn dat je liever op andere vakantiedagen of in een ander weekend wilt komen. Mocht je interesse hebben in een periode die hierboven niet bij staat, mail of app dan even de door jou gewenste periode. We kunnen in bijna elk weekend wel een paar gasten bij de logeerweekends van onze zorgboerderij plaatsen. Dit betekent wel dat er meestal geen andere gasten tegelijk met jullie zullen komen. Er zijn wel gezellige kinderen van onze logeerweekends aanwezig (de logées van onze zorgboerderij zijn 10 jaar of ouder, modern, gezellig en echte paardenliefhebbers).
Of denk aan de mogelijkheid van ons Bed & Breakfast en paardrijles (les + een nachtje slapen). Zo’n arrangement is vaak mogelijk.

Een paardrijweekend boeken

Hieronder kun je een paardrijweekend boeken:
* het moeder-dochterweekend
* het ouder-kindweekend
* het weekendje paardrijden

NB! Met het invullen van onderstaand formulier, verklaar je te zijn verzekerd tegen ongevallen/ziektekosten en Wettelijke Aansprakelijkheid en verklaar je eveneens akkoord te gaan met de door de leiding gestelde algemene voorwaarden en reglementen voor het verblijf op Logeerboerderij Hippago V.O.F. te Elim.
De huisregels van Logeerboerderij Hippago
Terrein-, stal- en rijbaanregels van Hippago
Routebeschrijving naar Hippago

Bekijk ook onze Privacyverklaring!

Vul de vragen van onderstaand formulier in en wij reageren binnen 8 uur, maar meestal veel eerder! Na ontvangst van je formulier ontvang je een bevestiging van inschrijving en een verzoek tot het overmaken van een gedeelte van de kosten van het paardrijweekend. Na ontvangst van deze betaling is de boeking definitief.

Boekingsformulier


Aanmeldingsformulier moeder-dochterweekend