Trekkerspipo – vierpersoons
Deze pipowagen is pastelgroen met roze, blauwe accenten en vrolijke vlinders. De wagen heeft 2 stapelbedden met matrassen van 80 x 200 cm. breed. De prijs voor een overnachting in onze Trekkerspipo bedraagt € 40,00 per nacht voor 1 persoon, € 45,00 per nacht voor 2 personen, € 57,50 per nacht voor 3 personen en € 70,00 per nacht voor 4 personen. Deze prijs is inclusief btw, toeristenbelasting, ontbijt, opgemaakte bedden, handdoeken en washandjes, een sprei en eindschoonmaak.

De Budget B & B is echt wat er staat: slapen en ontbijten voor weinig geld. Uiteraard zijn de sanitaire voorzieningen ook prima! Maar we hebben geen andere faciliteiten.

In de pipowagens wordt alleen geslapen. Ontbijten doen we in het ‘budget café’, een tuinhuisje op het veldje van de pipowagens. Of buiten natuurlijk! In het ‘budget café’ kunt u ook ‘s avonds zitten om een spelletje te doen of om een meegenomen maaltijd te nuttigen. U kunt in het ‘budget café’ bordjes en bestek lenen. U kunt er ook een kopje koffie of thee maken. Er staat een waterkoker, oploskoffie, theezakjes, suiker en melk. U kunt er geen maaltijden warm maken.
Het sanitair – een luxe douche en toilet – vindt u in het activiteitengebouw op 50 meter loopafstand. In dit gebouw is ook gratis wifi.

Extra info
* Inchecken tussen 17 en 22 uur, uitchecken om uiterlijk 10.30 uur
* Onze prijzen zijn inclusief btw, toeristenbelasting, ontbijt, opgemaakte bedden, handdoeken en washandjes en eindschoonmaak
* Hippago’s activiteitengebouw heeft free wifi, die ook de pipowagens (meestal) bereikt
* U kunt gratis gebruik maken van onze parkeerplaats
* Huisdieren zijn niet toegestaan.
* Wij streven naar een prikkelarm terrein. Wij hebben 9 pony’s en paarden die overdag en ook ’s avonds door kinderen worden bereden. De dieren kunnen schrikken van snel bewegende machines of personen, en ook van harde geluiden. Dit brengt risico’s met zich mee voor mens en dier. Daarom zijn ‘lopende’ motorfietsen, scooters en bromfietsen niet toegestaan vanaf ons ingangshek. De snelheid waarmee op ons terrein wordt gereden, is stapvoets.Ook is het niet de bedoeling te voetballen of met ballen over te gooien op onze grasveldjes.
* Er geldt een rookverbod in alle overdekte ruimtes.

Boeken
Onze B & B kan worden geboekt
* per telefoon: 06-12780908
* per app: 06-12890519
* per e-mail: hippago@gmail.com
of via booking.com of bedandbreakfast.nl

Presentatiepagina van bed en breakfast Logeerboerderij En Mini-manege Hippago in Elim

Betalen
Wanneer u rechtstreeks bij ons één of meer nachten heeft geboekt, ontvangt u een bevestiging van de boeking plus een factuur. Boekt u 3 dagen of langer van tevoren? Dan dient u 50% van de factuur te voldoen om een definitieve reservering te hebben. Boekt u twee dagen vóór uw komst, dan kunt u de factuur contant voldoen op de dag van aankomst (u kunt bij ons ook pinnen).

Hieronder kunt u downloaden:
Algemene Voorwaarden B&B Logeerboerderij Hippago