Ivo (afstamming onbekend) is een levenslustige fjord van 1.42 m. hoog. Regelmatig weet hij uit het weiland te ontsnappen. Daarom noemen we hem soms Houdini, naar de bekende illusionist en boeienkoning. Tijdens de lessen is hij echter super betrouwbaar. Maar bij hem kom je wel de fouten in je zit- en teugelhulpen tegen. Ivo gaat precies daar waar je hem naartoe stuurt. Als je iets scheef zit gaat hij al van de hoefslag. Op stal is Ivo erg braaf. Hij leert graag kunstjes. Ivo beheerst de Spaanse Pas (en doet dat soms te pas en te onpas) en kan nee schudden en lachen (flemen) op commando.

Ivo kan ingezet worden voor lessen aan ruiters van niveau 1 en 2 (max 75 kg).

Hoe je weet welk niveau je hebt, lees je hier.
Hoe er op Hippago wordt les gegeven, lees je hier.

Voor een filmpje van Ivo, kijk op: https://www.youtube.com/watch?v=uUzB68zUlRs

Ivo met Stasia kinderboekenschrijfster
Ivo in de krant (met Luca)

Golden Oldie
Ivo is door Martin en Stasia gekocht in 1995 bij Huifkarcentrum Orvelte. Hij was toen 10 jaar oud. In 2017 heeft hij meegedaan aan de verkiezing van “Het leukste oude paard”, uitgeschreven door Bit Magazine en Stichting De Paardenkamp.
Door elke dag een foto uit ‘de oude doos’ op Facebook te zetten, hebben heel veel oud-ponykampers en klanten van Hippago de weg naar de wesbite weten te vinden waar op Ivo kon worden gestemd. Op de website is hij uiteindelijk eerste geworden. Maar toen moesten we ook nog naar de Paardenkamp om een pitch voor hem te houden. Helaas heeft de jury plus het publiek op de “Dag van het oude paard” er toen voor gekozen om nummer 2 te laten winnen.

Ivo heeft met de verkiezing zowel de krant, de radio als de tv gehaald.


16 mei 2017

Vandaag staat onze 32-jarige Ivo in de krant omdat hij door jullie stemmen op de eerste plaats staat van de wedstrijd ‘het leukste oude paard van Nederland’.

artikel-ivo-dvhn-16-mei-2017

 

17 mei 2017
Martin is vandaag geïnterviewd over Ivo op RTV Drenthe bij ‘Anouk in de middag’. Hier de link naar het radio-interview met Martin over Ivo. Het is direct na journaal en reclame, na 10 minuten!

 

Hieronder de flyer die we op De Dag van het Oude Paard hebben uitgedeeld om nog wat publieksstemmen voor Ivo te verzamelen.

Flyer voor Ivo