Moeder dochter uitje | Wat is er nu leuker dan een weekendje of 2 dagen samen met je dochter te genieten van de paarden en pony’s op onze logeerboerderij. Uiteraard kan het paardrijvriendinnetje van je dochter ook mee. En heb je een zoon die van paardrijden houdt? Dan maken wij er gewoon een moeder zoon uitje van. Tijdens het moeder dochter uitje zijn jullie ‘part of the family’. Relaxen op de veranda, of lekker uitrusten op de ligbedjes voor de veranda? Het kan allemaal. Jullie mogen gebruik maken van de koelkast en/of vriezer in de kantine. Wil je gezellig een spelletje doen? In de kantine vind je veel gezelschapsspelletjes, tekenmateriaal en verf om bijvoorbeeld doodlestones te beschilderen.

Terug naar het ponykamp gevoel

Ging je vroeger op ponykamp? Bij Logeerboerderij en mini-manege Hippago in Elim in Drenthe komt dat gevoel weer helemaal naar boven. Samen de pony’s en paarden verzorgen, wandelen op de zandpaden tussen onze weilanden, spelen met onze minipaardjes in onze overdekte roundpen en dressuur- of westernrijden in de bak. Onze brave en goed getrainde pony’s en paarden staan te trappelen om met jullie op pad te gaan.

Moeder dochter uitje accommodatie

We hebben een gezellige en kleurrijke pipowagen waar jullie in het groene seizoen in slapen. Als het wat frisser is (oktober t/m april) dan slapen jullie in één van onze verwarmde accommodaties. Als je even niet met de paarden bezig bent is kun je gezellig een spelletje spelen in ons warme activiteitengebouw. De maaltijden worden hier ook geserveerd. En wil je even je social media checken dan kun je dit hier ook doen, want de wifi is hier op z’n best. Maar zoals het op een boerderij gaat is er buiten van alles te zien en te beleven.

Iedereen welkom voor een paardenvakantie

Wij spreken over een moeder dochter uitje maar ook vaders met dochters of zonen zijn natuurlijk van harte welkom. Welke relatie je ook hebt, oma’s met kleinkinderen, iedereen is welkom! Wij zorgen ervoor dat jullie een geweldige paardenvakantie beleven!

Moeder dochter uitje programma

Jullie uitje start de 1e dag om 17.00 uur en eindigt op de laatste dag ook om 17.00 uur. Als jullie aankomen staat er om 18.30 uur een warme maaltijd klaar. We overleggen van tevoren met elkaar hoe jullie programma er exact uit gaat zien. Voor de invulling kunnen jullie kiezen uit de activiteiten die op de pagina ‘paardenactiviteiten’ worden toegelicht. Als er andere gasten zijn moeten wij ook rekening houden met hun wensen. Uiteraard gaan wij voor het programma waar iedereen blij van wordt.

Er zijn veel taken (paarden voeren, buiten zetten en stallen mesten) die tijdens jullie verblijf uitgevoerd moeten worden. We zorgen ervoor dat iedereen zijn steentje bijdraagt tijdens jullie moeder dochter uitje. Ons motto is: ‘onze paarden zorgen voor ons plezier, wij zorgen met plezier voor de paarden.’

In de kantine kun je elke dag het dagrooster bekijken. Daarop zie je welke taak je hebt, wanneer en op wie je gaat rijden en voor welke andere activiteiten je bent ingeroosterd. We hanteren het volgende tijdschema:

Dag van aankomst
17.00 – 18.00 uur: aankomst + rondleiding
18.30 – bedtijd: warm eten (vegetarisch) + kletsen/spelletjes spelen

Tussendag
09.00 – 09.30 uur: ontbijt
10.00 – 11.00 uur: paarden buiten zetten, stallen mesten, drinkbakken vullen
11.30 – 13.30 uur: activiteitenprogramma
13.30 – 14.00 uur: lunch, daarna vrije tijd
16.00 – 18.00 uur: activiteitenprogramma
19.00 – 20.00 uur: warm eten (vegetarisch)
20.00 – bedtijd: spelletjes/kletsen/paarden binnen zetten, voeren

Dag van vertrek
09.00 – 09.30 uur: ontbijt
10.00 – 11.00 uur: paarden buiten zetten, stallen mesten, drinkbakken vullen
11.30 – 13.30 uur: activiteitenprogramma
13.30 – 14.00 uur: lunch
15.00 – 16.30 uur: activiteitenprogramma
17.00 uur: vertrek

Kosten Moeder Dochter uitje

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief
* ontbijt
* lunch
* diner
* 2 x per dag een paardenactiviteit – verdeeld over de dagen 2 x rijden op het paard en 2 x een activiteit naast het paard (zoals een hindernisparcours, horse agility, fotoshoot, longeerles of een paard als kunstwerk)
* toeristenbelasting
* opgemaakte bedden en handdoeken en washandjes
* eindschoonmaak van de slaapaccommodatie

NB 1 Voor moeders die zelf niet willen paardrijden (maar die natuurlijk wel meedoen met de andere paardenactiviteiten), is er een korting per dag.
NB 2 Het weekend kan worden verlengd met 1 of meer dagen.

€ 275,00 per persoon voor een weekend of doordeweekse tweedaagse
€ 125,00 per persoon voor een extra dag
€ 15,00 korting per dag voor een ouder die geen paardrijles wil/hoeft, maar wel meedoet aan andere paardenactiviteiten.