Wanneer kun je komen?

Hieronder de mogelijke paardrij-arrangementen in 2024. Het zijn allemaal weekends, die lopen van vrijdag rond 18 uur tot zondag rond 16 uur. Het kan zijn dat er in de loop van het jaar nog weekends bij komen.

Achter de datum kun je zien hoeveel plaatsen er (nog) beschikbaar zijn (maximaal 8 plaatsen).
weekend 26 – 28 april (8 plaatsen)
weekend 24 – 26 mei (8 plaatsen)
weekend 21 – 23 juni (8 plaatsen)
weekend 05 – 07 juli (8 plaatsen)
weekend 16 – 18 augustus (8 plaatsen)
weekend  30 aug – 1 september (8 plaatsen)
weekend 13 – 15 september (8 plaatsen)

Zoals je hierboven ziet komt er een groep van 4 moeders en 4 dochters op moeder-dochterweekends (of natuurlijk een vader met een dochter of moeder met zoon. Ook kan het zijn dat een moeder met 2 dochters komt. Dan hebben we een groep van 9 in totaal. Dat is ook echt de max. Naast onze moeder-dochterweekends is het mogelijk om doordeweeks en in herfst en winter soms in weekends Bed & Breakfast en paardrijles (les + een nachtje slapen).te boeken. In het groene seizoen wordt geslapen in een pipowagen. Als het kouder wordt, hebben we ook een verwarmde accommodatie ter beschikking. Wat belangrijk is om te weten: kom je op Bed & breakfast met paardrijles, dan ben je meestal de enige gasten. Er is dan geen groep met moeders en dochters.

Tip: via onze nieuwsbrief laten wij weten of en welke nieuwe mogelijkheden er in weekends/vakanties komen.

Aanmelden nieuwsbrief

Een paardrijweekend boeken

Hieronder kun je een paardrijweekend boeken:
* het moeder-dochterweekend
* het ouder-kindweekend
* het weekendje paardrijden

NB! Met het invullen van onderstaand formulier, verklaar je te zijn verzekerd tegen ongevallen/ziektekosten en Wettelijke Aansprakelijkheid en verklaar je eveneens akkoord te gaan met de door de leiding gestelde algemene voorwaarden en reglementen voor het verblijf op Logeerboerderij Hippago V.O.F. te Elim.
We adviseren alle gasten een annuleringsverzekering af te sluiten om eventuele kosten te dekken. Dit kan bij alle reguliere verzekeringsmaatschappijen en de meeste banken. Let op: een annuleringsverzekering moet uiterlijk 7 dagen na boeking worden afgesloten!
Tip! Een doorlopende annuleringsverzekering biedt het hele jaar door dekking voor alle vakanties die je boekt. De kosten van zo’n verzekering vallen wel mee. Denk dan aan zo’n € 40,00 per jaar.
Leestip: https://www.123geldzaken.nl/verzekeringen/annuleringsverzekering-vergelijken/

Bekijk ook onze Privacyverklaring!

Vul de vragen van onderstaand formulier in en wij reageren binnen 24 uur, maar meestal veel eerder! Na ontvangst van je formulier ontvang je een bevestiging van inschrijving en een verzoek tot het overmaken van een gedeelte van de kosten van het paardrijweekend.
Let op! Na ontvangst van deze betaling is de boeking pas definitief.

Hieronder wordt gevraagd naar het aantal jaren paardrijles dat de deelnemer heeft gehad. Wij verstaan daaronder: als je 1 jaar paardrijles hebt gehad, heb je 50 (manege-)lessen gevolgd of heb je anderszins 50 x een uur op een paard gereden. Als je het aantal jaren paardrijles niet goed kan inschatten, geef dan aan hoe vaak de deelnemer op een paard heeft gezeten en onder welke omstandigheden (bv. 10 x les op een manege of 2 x even gestapt terwijl het paard werd vastgehouden). Voor ons is deze vraag belangrijk om te bekijken of de deelnemer in een groep kan rijden of dat zij of hij privéles gaat krijgen.

Boekingsformulier