Weekends in 2024

Achter de datum kun je zien hoeveel plaatsen er (nog) beschikbaar zijn (in totaal 6 plaatsen).
weekend 26 – 28 april (VOL!!!)
weekend 24 – 26 mei (VOL!!!)
weekend 21 – 23 juni (VOL!!!)
weekend 05 – 07 juli (2 plaatsen)
weekend 16 – 18 augustus (VOL!!!)
weekend 13 – 15 september (VOL!!!)

Naast onze moeder-dochterweekends is het mogelijk om doordeweeks en in herfst en winter soms in weekends Bed & Breakfast en paardrijles (les + een nachtje slapen).te boeken. In het groene seizoen wordt geslapen in een pipowagen. Als het kouder wordt, hebben we ook een verwarmde accommodatie ter beschikking.

Tip: via onze nieuwsbrief laten wij weten of en welke nieuwe mogelijkheden er in weekends/vakanties komen.

Aanmelden nieuwsbrief

Een paardrijweekend boeken

Vul de vragen van onderstaand formulier in en wij reageren binnen 24 uur, maar meestal veel eerder! Na ontvangst van je formulier ontvang je een bevestiging van inschrijving en een verzoek tot het overmaken van een gedeelte van de kosten van het paardrijweekend.
Let op! Na ontvangst van deze betaling is de boeking pas definitief.

Hieronder wordt gevraagd naar het aantal jaren paardrijles dat de deelnemer heeft gehad. Wij verstaan daaronder: als je 1 jaar paardrijles hebt gehad, heb je 50 (manege-)lessen gevolgd of heb je anderszins 50 x een uur op een paard gereden. Als je het aantal jaren paardrijles niet goed kan inschatten, geef dan aan hoe vaak de deelnemer op een paard heeft gezeten en onder welke omstandigheden (bv. 10 x les op een manege of 2 x even gestapt terwijl het paard werd vastgehouden). Voor ons is deze vraag belangrijk om te bekijken of de deelnemer in een groep kan rijden of dat zij of hij privéles gaat krijgen.

Boekingsformulier