Horse agility met Rebby

Voluit heet ons zwarte minipaardje “Masseuskamp Rebel’s Bary”. We noemen hem Rebby. Hij is geboren op 30 mei 2012, meet 82 centimeter en zal dus niet meer groeien.
In het afgelopen jaar heeft Stasia hem diverse kunstjes geleerd. Ja knikken en nee schudden; rondje linksom en rechtsom draaien; steigeren. De bedoeling is dat hij eens gaat schitteren in een kindershow. Maar dan moet hij wel iets beter gaan luisteren! Rebby heeft namelijk een veel groter ego dan zijn formaat doet vermoeden. Als je hem bijvoorbeeld beledigt, dan bijt hij je. Gelukkig niet heel erg hard, maar toch…
Rebby staat samen in de wei met Fee. Hij is wel een beetje de baas, maar Fee laat zich ook niet door hem op haar kop zitten.

Een minipaardje is echt te klein om op te rijden. Ze worden veelal gefokt om met keuringen mee te doen en voor de gezelligheid. Op Hippago wordt met de minipaardjes gewandeld en geknuffeld. Ook kunnen ze lekker gepoetst worden of aangekleed met verkleedspulletjes. Heel leuk voor een fotoshoot!

Knuffelen met Rebby (minipaardjes voor de kids op mini-manege Hippago in Elim)
Minipaardje Rebby
Twee minipaaardjes op Hippago

Poetsen en wandelen met minipaardjes

Voor de allerkleinsten, die nog niet toe zijn aan paardrijles, hebben we onze minipaardjes Rebby en Fee. Ze kunnen worden geaaid en gepoetst en ze gaan graag mee uit wandelen.
Een leuk uitje van een uurtje!

Verkleedshow met minipaardjes

Minipaardjes voor de kids op mini-manege Hippago in Elim, Drenthe

Hoe leuk is het om een minipaardje te verkleden met een hoed of een pruik of een sjaaltje uit onze verkleedmand. En je gaat jezelf natuurlijk bijpassend uitdossen.
Een leuk uitje van ongeveer een uurtje!