Bed & Breakfast in Drenthe

Studio “Hippago” is een four seasons Bed & Breakfast met fantastisch uitzicht over onze landerijen. Geen verkeerslawaai, misschien eens een blaffende hond in de verte. Het gebouw van de studio ligt op een terrein van ruim 3 hectare met slootjes, houtsingels, boomgaarden en 14 pony’s en paarden in de wei. Verder uilen, reeën en fazanten. Kort of langer verblijf is een aanrader voor natuurliefhebbers, rustzoekers of mensen die hun hoofd even leeg willen maken met een wandeling of een goed gesprek.

De studio ligt op de verdieping van een landelijk gebouwtje en heeft een eigen toilet en douche (hiervoor moet je een trapje af). De 4-persoons familiekamer meet zo’n 48 vierkante meter en telt een tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en twee enkele bedden van 80 x 200 cm, een tv-meubel, twee ladekasten met linnengoed en handdoeken, een tafel met 4 stoelen, een kledingrek en diverse bijzettafeltjes + twee comfortabele stoelen. De televisie op het televisiemeubel heeft geen aansluiting op de kabel, maar via Play Station 3 kun je (met je eigen account) Netflix bekijken. Er zit ook een dvd-speler in de televisie en in het tv-meubel vind je een aantal games voor de Play Station 3.

Ontbijt wordt geserveerd in de kantine onder de studio.

Studio Hippago - 4 persoons familiekamer

Extra info
* Inchecken tussen 17.00 en 23.00 uur, uitchecken om uiterlijk 10.30 uur
* Studio “Hippago” heeft free wifi
* U kunt gratis gebruik maken van onze parkeerplaats
* Huisdieren zijn niet toegestaan.
* Wij streven naar een prikkelarm terrein. Daarom zijn ‘lopende’ motorfietsen, scooters en bromfietsen niet toegestaan vanaf ons ingangshek. De snelheid waarmee op ons terrein wordt gereden, is stapvoets.
* We hebben een rookverbod in alle overdekte ruimtes (u kunt buiten wel roken)