Zoek je een gezellige en leerzame paardenvakantie met brave, lieve en leuke pony’s en paarden, dan ben je bij onze vakantieboerderij in Elim (Drenthe) aan het juiste adres. Er zijn diverse arrangementen mogelijk met overnachtingen in een kleurrijke pipowagen of een modern ingericht vakantiehuisje. Hieronder een aantal vakantiemogelijkheden en mogelijkheden op vakantie op een rij. Gasten die elders verblijf hebben geboekt, kunnen komen wandelen met onze minipaardjes. Voor kinderen hebben we het gezinsuitje of een opstaples.
Leestip: 10 redenen waarom paardrijden goed is voor kinderen

Moeder-dochterweekend

Veel moeders (of vaders) willen een weekendje weg met één van hun kinderen en dan zoeken ze iets wat ze allebei leuk vinden. Een weekendje quality time. Bijvoorbeeld slapen in een vrolijke pipowagen met een paardrijprogramma erbij: een soort ponykampje voor ouder en kind.

Weekendje paardrijden

Samen een weekendje op paardenvakantie. Met een collega, buurvrouw of een kennis van de manege. Herleef het ponykampgevoel van vroeger: lekker rijden, eten en chillen. Voor kids vanaf 14 jaar of voor kinderen met een volwassene (21 plus) er bij. Je meldt je aan met 2 – 4 personen.

B&B en paardrijles

Een uurtje eerder inchecken, een uurtje paardrijden en verder weer gewoon je eigen gang gaan. We hebben 3 verblijfsarrangementen met paardrij-activiteiten.

Minipaardjes voor de kids

Lekker aan de wandel met twee lieve minipaardjes voor onze gasten en gasten van elders. Een uitje van een uurtje voor het hele gezin.