Is je dochter, kleindochter of nichtje gek van pony’s en paarden? Is ze verslingerd aan Paardenpraat TV van Britt Dekker en wil ze het geleerde graag in praktijk brengen? Of heb je een (klein-)zoon of neef die met het paardenvirus is besmet? Geef haar of hem dan een kadobon voor een leuke ponyactiviteit op mini-manege Hippago in Elim.
Onze minipaardjes Fee en Rebby worden graag gepoetst. Ze hebben lange manen, waar mooie vlechtjes in kunnen worden gemaakt. Ook gaan ze graag mee uit wandelen. Of op de foto! Op mini-paardjes mag niet worden gereden; daar zijn ze te klein voor. Er kan wel worden gereden op onze grote pony’s. Bijvoorbeeld op Fire Fly of op Sil. Kijk voor foto’s en filmpjes op onze pagina Hippago’s paarden.

Voor wie is de kadobon voor een leuke ponyactiviteit?

Onze kadobon voor een leuke ponyactiviteit kan worden gegeven aan kinderen vanaf 6 jaar en is geldig voor 2 kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd, want het is natuurlijk leuker om deze ervaring met een vriendinnetje te delen. Maar een kind kan ook alleen komen en dan is alle aandacht voor haar of hem. Sommige kinderen willen zó graag paardrijden, dat ze graag zelf zo lang mogelijk op een pony willen zitten.

Wat gaan we precies doen?

Kadobon leuke ponyactiviteit: vlechten, wandelen, fotoshoot én rijden!We gaan van tevoren even in overleg. Een kind van 6 vindt andere dingen leuk dan een kind van 10. We hebben de volgende mogelijkheden:
*poetsen en vlechten (minipaardjes of grotere pony’s)
*wandelen met minipaardjes
*verkleedpartijtje met de minipaardjes
*oefeningen met een grotere pony aan de hand (door poortjes lopen, afwenden, achterwaarts gaan)
*stappen en stoppen op de ponyrug

Hoe koop je de kadobon voor een leuke ponyactiviteit?

Een kadobon kost € 65,00 voor zo’n anderhalf uur ponyplezier voor 2 kinderen plus een glaasje limonade met een versnapering. Er is minimaal 1 volwassene mee als begeleiding.
Belangrijk: de kinderen hebben stevige schoenen aan die vies mogen worden!

De kadobon kan worden gekocht via de App (06-12890519) of mail (hippago@gmail.com) en wordt van tevoren afgerekend met een Tikkie (of bankoverschrijving).

Kadobon voor lessen

De kadobon kan ook worden gebruikt voor één van onze lessen binnen ons aanbod:

€ 40,00 voor een privé paardrijles (voor elk niveau)
€ 55,00 voor een opstaples: in anderhalf uur wordt gekeken of paardrijden iets voor jou is. Je leert poetsen, opzadelen, opstijgen en afstijgen, stappen en halthouden en misschien ook al een stukje draven.
€ 60,00 voor een gezins paardrijles: anderhalf uur les aan twee kinderen/leden uit hetzelfde gezin met en op dezelfde pony (gezamenlijke les poetsen en zadelen, daarna allebei 30 minuten privéles)
€ 60,00 voor een duo paardrijles (ruiters hebben minimaal 50 manegelessen gevolgd, hebben ongeveer hetzelfde niveau en worden samen opgegeven)
€ 105,00 voor een minicursus van drie lessen (beginnerscursus, opfriscursus en paardrijden met plezier)

Voorwaarden
* voor beginners geldt een maximum gewicht van 75 kg; voor gevorderden 85 kg.
* Annuleren kan tot 24 uur van tevoren. Hierbij worden annuleringskosten van € 5,00 berekend.
* de data en tijden voor de mini-cursus worden vooraf afgesproken; er kan 1 les kosteloos worden geannuleerd en verschoven (minimaal 24 uur van tevoren)

Download hier de: Kadobon leuke ponyactiviteit

Wil je samen met je dochter komen paardrijden? Kijk dan naar ons aanbod van paardrijden en/of moeder-dochterweekends.