Is je dochter, kleindochter of nichtje gek van pony’s en paarden? Is ze verslingerd aan het youtube-kanaal van Britt Dekker en wil ze het geleerde graag in praktijk brengen? Of heb je een (klein-)zoon of neef die met het paardenvirus is besmet? Geef haar of hem dan een kadobon voor een leuke ponyactiviteit op mini-manege Hippago in Elim.
Onze minipaardjes Fee en Rebby worden graag gepoetst. Ze hebben lange manen, waar mooie vlechtjes in kunnen worden gemaakt. Ook gaan ze graag mee uit wandelen. Of op de foto! Op mini-paardjes mag niet worden gereden; daar zijn ze te klein voor. Er kan wel worden gereden op onze grote pony’s. Bijvoorbeeld op Fire Fly of op Sil. Kijk voor foto’s en filmpjes op onze pagina Hippago’s paarden.

Voor wie is de kadobon voor een leuke ponyactiviteit?

Onze kadobon voor een leuke ponyactiviteit kan worden gegeven aan kinderen vanaf 6 jaar. Het is wel de bedoeling dat er minimaal 1 volwassene bij is. Belangrijk: de kinderen hebben stevige schoenen aan die vies mogen worden!

Waarvoor kun je de kadobon kopen?

Kadobon leuke ponyactiviteit: vlechten, wandelen, fotoshoot én rijden!

Je kunt een kadobon kopen voor één van onze lessen of voor één van onze paardrij-arrangementen. De kosten bedragen:

€ 40,00 voor een privé paardrijles (voor elk niveau)
€ 50,00 voor een opstaples: in vijf kwartier wordt gekeken of paardrijden iets voor jou is. Je leert poetsen, opzadelen, opstijgen en afstijgen, stappen en halthouden en misschien ook al een stukje draven.
€ 60,00 voor een gezins paardrijles: anderhalf uur les aan twee kinderen/leden uit hetzelfde gezin op dezelfde pony (gezamenlijke les poetsen en zadelen, daarna allebei 30 minuten privéles)
€ 70,00 voor een duo paardrijles (ruiters hebben minimaal 50 manegelessen gevolgd, hebben ongeveer hetzelfde niveau en worden samen opgegeven)
€ 75,00 voor een kadobon special
€ 105,00 voor een minicursus van drie lessen (beginnerscursus, opfriscursus en paardrijden met plezier)
€ 275,00 p.p. voor een weekendje paardrijden of een moeder-dochterweekend

Voorwaarden
* voor beginners geldt een maximum gewicht van 75 kg; voor gevorderden 85 kg.
* Kosteloos annuleren kan tot 24 uur van tevoren.
* de data en tijden voor de mini-cursus worden vooraf afgesproken; er kan 1 les kosteloos worden geannuleerd en verschoven (minimaal 24 uur van tevoren)

Kadobon special

Een middagfeestje van zo’n 1,5 – 2 uur ponyplezier voor 2 kinderen vanaf 6 jaar plus een glaasje limonade met een versnapering met
*poetsen en vlechten (minipaardjes of grotere pony’s)
*wandelen met minipaardjes
*verkleedpartijtje
*oefeningen met een grotere pony aan de hand (door poortjes lopen, afwenden, achterwaarts gaan)
*een rijlesje op de ponyrug
De kosten zijn € 75,00

Hoe koop je de kadobon voor een leuke ponyactiviteit?

De kadobon kan worden gekocht via de App (06-12890519) of mail (hippago@gmail.com) en wordt van tevoren afgerekend met een Tikkie (of bankoverschrijving).

Kadobon downloaden

Hieronder kun je de kadobon downloaden. Voor welke activiteit de kadobon is kun je zelf invullen. Download hier de: Kadobon