Lestarieven paardrijlessen

€ 40,00 voor een privé paardrijles (voor elk niveau)
€ 50,00 voor een opstaples: in vijf kwartier wordt gekeken of paardrijden iets voor jou is. Je leert poetsen, opzadelen, opstijgen en afstijgen, stappen en halthouden en misschien ook al een stukje draven.
€ 60,00 voor een gezins paardrijles: anderhalf uur les aan twee kinderen/leden uit hetzelfde gezin met en op dezelfde pony (gezamenlijke les poetsen en zadelen, daarna allebei 30 minuten privéles)
€ 70,00 voor een duo paardrijles (ruiters hebben minimaal 50 manegelessen gevolgd, hebben ongeveer hetzelfde niveau en geven zich samen op)
€ 105,00 voor een minicursus van drie lessen (beginnerscursus, opfriscursus en paardrijden met plezier)

Voorwaarden

* voor beginners geldt een maximum gewicht van 75 kg; voor gevorderden 85 kg.
* de lesklant is 15 minuten van tevoren welkom en kan gebruik maken van onze kantine en toilet
* het lespaard staat (zonder deken) klaar op stal (onze paarden mogen niet worden vastgezet)
* een les duurt maximaal een uur; dit is inclusief begeleiding bij het poetsen, opzadelen en afzadelen. Voor lesklanten die zelfstandig kunnen poetsen, opzadelen en afzadelen duurt de les een uur.
* Annuleren kan tot 24 uur van tevoren. Hierbij worden annuleringskosten van € 5,00 berekend.
* de data en tijden voor de mini-cursus worden vooraf afgesproken; er kan 1 les kosteloos worden geannuleerd en verschoven (minimaal 24 uur van tevoren)
NB 1 Degene die de les gaat volgen dient een broek aan te hebben (bv. joggingbroek) die vies mag worden én stevige schoenen of kaplaarzen met een hak. Wij hebben wel een cap te leen, maar geen schoenen of laarzen.
NB 2 Mocht het hele gezin meekomen voor de les van 1 kind, bedenk dan dat 1,5 uur erg lang is om in de kou te staan en dat wij geen toezicht hebben voor kinderen. Verwacht wordt dat er een (extra) volwassene bij is die de andere kinderen bezig houdt.

Een paardrijles boeken

Lessen kunnen worden geboekt op
maandag tussen 14 en 18 uur
woensdag tussen 14 en 18 uur
vrijdag tussen 10 en 15 uur
We geven geen lessen tijdens weekends.
Tijdens schoolvakanties geven we geen reguliere lessen, alleen lessen aan gasten van onze paardrijarrangementen en andere vakantiegangers.

Je kunt een les afspreken via de mail (hippago@gmail.com) of via WhatsApp (06-12890519).

Hoe kan er worden betaald?

Via een Tikkie of bankoverschrijving van tevoren.