Wil je een ouder-kindweekend boeken? Download dan hieronder het aanmeldingsformulier (een Word-document), vul het in en stuur het als bijlage terug via de mail hippago@gmail.com. Na ontvangst van het formulier sturen wij een bevestiging en een verzoek om € 50,00 per persoon aan te betalen. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, is de boeking definitief.
Aanmeldingsformulier-ouder-kindvakantie-2020

Voorlopig zijn er alleen ouder-kindvakanties gepland in het groene seizoen. Per weekend of tweedaagse zijn er maximaal 6 plaatsen beschikbaar. Achter de data hieronder kun je zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.

* vrijdag 01 mei – zondag 03 mei (4 personen)
* vrijdag 29 mei – zondag 31 mei (VOL)
* vrijdag 26 juni – zondag 28 juni (6 personen)
* vrijdag 10 juli – zondag 12 juli (6 personen)
* vrijdag 24 juli – zondag 26 juli (6 personen)
* vrijdag 07 augustus – zondag 09 augustus (6 personen)
* vrijdag 21 augustus – zondag 23 augustus (6 personen)
* vrijdag 4 september – zondag 6 september (6 personen)
* vrijdag 18 september – zondag 20 september (6 personen)

Zijn er ook andere mogelijkheden voor een ouder-kindvakantie?
Het kan zijn dat je liever op andere vakantiedagen of in een ander weekend wilt komen. Mocht je interesse hebben in een periode die hierboven niet bij staat, mail of app dan even de door jou gewenste periode. We kunnen in bijna elk weekend wel een ouder en kind bij de logeerweekends van onze zorgboerderij plaatsen. Dit betekent wel dat er meestal geen andere ouders en kinderen tegelijk met jullie zullen komen. Er zijn wel gezellige kinderen van onze logeerweekends aanwezig (de logées van onze zorgboerderij zijn 9 jaar of ouder, modern, gezellig en echte paardenliefhebbers).
Of denk aan de mogelijkheid van ons Bed & Breakfast en paardrijles (les + een nachtje slapen). Zo’n arrangement is vaak mogelijk.

Bekijk ook onze Privacyverklaring!

Hieronder kun je downloaden:
Algemene voorwaarden Logeerboerderij Hippago
De huisregels van Logeerboerderij Hippago
Terrein-, stal- en rijbaanregels van Hippago
Routebeschrijving naar Hippago