De aankomst op de eerste dag van het ouder-kindweekend is 17.00 uur en vertrek op de laatste dag 14 uur. Op de dag van aankomst wordt warm gegeten rond 18.30 uur. Op de dag van vertrek is om 13.00 uur van een lunch genoten.

Een moeder-dochterweekend (of vader-dochterweekend of moeder-zoonweekend en andere varianten) kost € 179,- per persoon. Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch, diner, 2 x per dag een activiteit met paarden (1 x op het paard en 1 keer naast of met het paard), toeristenbelasting, wifi, linnengoed en eindschoonmaak van de pipowagen. Het is ook mogelijk langer te blijven, bijvoorbeeld als het weekend wordt gevolgd door een vakantie of 3 of 4 dagen achter elkaar in een vakantie. De kosten voor een tweedaagse bedragen € 179,00 p.p.. Elke extra dag kost € 80,00 per persoon. Een driedaagse kost dus € 259,00 en een vierdaagse € 339,00 per persoon.

Wil je een ouder-kindvakantie boeken? Download dan hieronder het aanmeldingsformulier (een Word-document), vul het in en stuur het als bijlage terug via de mail hippago@gmail.com. Na ontvangst van de boeking sturen wij een bevestiging en een verzoek om € 50,00 per persoon aan te betalen. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, is de boeking definitief.
Aanmeldingsformulier ouder-kindvakantie 2019

Er zijn ouder-kindvakanties mogelijk in het groene seizoen, van 1 mei – 1 oktober 2019. In totaal zijn er 6 plaatsen per weekend of tweedaagse beschikbaar. Achter de datum kun je zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.
* vrijdag 31 mei – zondag 2 juni (vol)
* vrijdag 28 juni – zondag 30 juni (vol)
* woensdag 17 juli – vrijdag 19 juli (vol)
* vrijdag 19 juli – zondag 21 juli (vol)
* woensdag 14 augustus – vrijdag 16 augustus (vol)

NB Het kan zijn dat je liever op andere dagen of in een ander weekend komt. Mocht je interesse hebben in een periode die hierboven niet bij staat, aarzel dan niet om even te bellen of te mailen.
Of denk aan de mogelijkheid van ons Bed & Breakfast arrangement (les + een nachtje slapen). Zo’n arrangement is vaak mogelijk.

Bekijk ook onze Privacyverklaring!

contactlogoHieronder kun je downloaden:
Algemene voorwaarden Logeerboerderij Hippago
De huisregels van Logeerboerderij Hippago
Terrein-, stal- en rijbaanregels van Hippago
Routebeschrijving naar Hippago