Circuspipo – driepersoons
Dit is onze grootste pipowagen in de kleuren blauw, wit en paars. Ook is er een balkonnetje. Er staat een tweepersoonsbed in van 140 x 200 cm en een bank die eenvoudig tot derde slaapplaats kan worden omgetoverd (met een matras van 70 x 175 cm). De prijs voor een overnachting in onze Circuspipo bedraagt € 40,00 per nacht voor 1 persoon, € 50,00 per nacht voor 2 personen en € 70,00 per nacht voor 3 personen. Deze prijs is inclusief btw, toeristenbelasting, ontbijt, opgemaakte bedden, handdoeken en washandjes, een sprei en eindschoonmaak.

In de pipowagen wordt alleen geslapen. Ontbijten doen we in de kantine of op de veranda van ons activiteitengebouw. Of buiten natuurlijk! Ook het sanitair – 2 luxe douches en twee toiletten – vindt u in het activiteitengebouw. In dit gebouw is ook gratis wifi.

Extra info
* Inchecken tussen 17 en 22 uur, uitchecken om uiterlijk 10.30 uur
* Onze prijzen zijn inclusief btw, toeristenbelasting, ontbijt, opgemaakte bedden, handdoeken en washandjes en eindschoonmaak
* Hippago’s activiteitengebouw heeft free wifi, die ook de pipowagens bereikt
* U kunt gratis gebruik maken van onze parkeerplaats
* Huisdieren zijn niet toegestaan.
* Wij streven naar een prikkelarm terrein. Wij hebben 9 pony’s en paarden die overdag en ook ’s avonds door kinderen worden bereden. De dieren kunnen schrikken van snel bewegende machines of personen, en ook van harde geluiden. Dit brengt risico’s met zich mee voor mens en dier. Daarom zijn ‘lopende’ motorfietsen, scooters en bromfietsen niet toegestaan vanaf ons ingangshek. De snelheid waarmee op ons terrein wordt gereden, is stapvoets.Ook is het niet de bedoeling te voetballen of met ballen over te gooien op onze grasveldjes.
* Er geldt een rookverbod in alle overdekte ruimtes.

Boeken
Onze B & B kan worden geboekt
* per telefoon: 06-12780908
* per app: 06-12890519
* per e-mail: hippago@gmail.com
of via booking.com of bedandbreakfast.nl

Presentatiepagina van bed en breakfast Logeerboerderij En Mini-manege Hippago in Elim

Betalen
Wanneer u rechtstreeks bij ons één of meer nachten heeft geboekt, ontvangt u een bevestiging van de boeking plus een factuur. Boekt u 3 dagen of langer van tevoren? Dan dient u 50% van de factuur te voldoen om een definitieve reservering te hebben. Boekt u twee dagen vóór uw komst, dan kunt u de factuur contant voldoen op de dag van aankomst (u kunt bij ons ook pinnen).

Hieronder kunt u downloaden:
Algemene Voorwaarden B&B Logeerboerderij Hippago