Circuspipo – driepersoons
Dit is onze grootste pipowagen in de kleuren blauw, wit en paars. Ook is er een balkonnetje. Er staat een tweepersoonsbed in van 140 x 200 cm en een bank die eenvoudig tot derde slaapplaats kan worden omgetoverd (met een matras van 70 x 175 cm). De Budget B & B is echt wat er staat: slapen en ontbijten voor niet te veel geld. Uiteraard zijn de sanitaire voorzieningen ook prima! Maar we hebben geen andere faciliteiten.

Tarieven
€ 47,50 per nacht voor 1 persoon
€ 57,50 per nacht voor 2 personen
€ 70,00 per nacht voor 3 personen
Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, btw, opgemaakte bedden, handdoeken en washandjes, een sprei en eindschoonmaak.

In de pipowagens wordt alleen geslapen. Ontbijten doen we in het ‘budget café’, een tuinhuisje op het veldje van de pipowagens. Of buiten natuurlijk! In het ‘budget café’ kunt u ook ’s avonds zitten om een spelletje te doen of om een meegenomen maaltijd te nuttigen. U kunt in het ‘budget café’ bordjes en bestek lenen. U kunt er ook een kopje koffie of thee maken. Er staat een waterkoker, oploskoffie, theezakjes, suiker en melk. U kunt er geen maaltijden warm maken.
Het sanitair – een luxe douche en toilet – vindt u in het activiteitengebouw op 50 meter loopafstand. In dit gebouw is ook gratis wifi.

Extra info
* Inchecken tussen 17.00 en 22.30 uur, uitchecken om uiterlijk 10.30 uur
* Hippago’s activiteitengebouw heeft free wifi, die (meestal) ook de pipowagens bereikt
* U kunt gratis gebruik maken van onze parkeerplaats
* parkeerplaats bezoekers: € 2,50
* Huisdieren zijn niet toegestaan.
* Wij streven naar een prikkelarm terrein. Wij hebben 11 pony’s en paarden die overdag en ook ’s avonds door kinderen worden bereden. De dieren kunnen schrikken van snel bewegende machines of personen, en ook van harde geluiden. Dit brengt risico’s met zich mee voor mens en dier. Daarom zijn ‘lopende’ motorfietsen, scooters en bromfietsen niet toegestaan vanaf ons ingangshek. De snelheid waarmee op ons terrein wordt gereden, is stapvoets. Het is voorts niet de bedoeling te voetballen of met ballen over te gooien op onze grasveldjes en ook het laten vliegen van drones is verboden.
* Er geldt een rookverbod in alle overdekte ruimtes.

Boeken
Onze B & B kan worden geboekt
* per telefoon: 06-12780908
* per app: 06-12890519
* per e-mail: hippago@gmail.com
of via booking.com

Betalen
Wanneer u rechtstreeks bij ons één of meer nachten heeft geboekt, ontvangt u een bevestiging van de boeking plus een factuur. Boekt u 3 dagen of langer van tevoren? Dan dient u 50% van de factuur te voldoen om een definitieve reservering te hebben. Boekt u twee dagen vóór uw komst, dan kunt u de factuur contant voldoen op de dag van aankomst (u kunt bij ons ook pinnen).

Wilt u een nachtje pipowagen combineren met een paardrijles? Bekijk dan ons: B & B paardrij-arrangement.

Hieronder kunt u downloaden:
Algemene Voorwaarden B&B Logeerboerderij Hippago