Een Engelenweekend is geschikt voor geïnteresseerden vanaf 16 jaar.

Slapen en eten tijdens een Engelentweedaagse

De deelnemers van een Engelenweekend hebben een pipowagen tot hun beschikking. Als reserve hebben we ook onze studio, die dichter bij de toiletten is.

De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 personen. We hebben voor 6 personen een eigen accommodatie. Hier wordt enkel geslapen. Eten doen we in de kantine: lekker én vegetarisch. In het kantinegebouw zijn ook twee douches en twee toiletten voor de groep.

Een Engelentweedaagse begint op de eerste dag om 17.00 uur en eindigt op de laatste dag om 16.00 uur. Op de dag van aankomst wordt warm gegeten rond 18.30 uur. Op de dag van vertrek is er geen warme maaltijd.

NB Onze accommodaties zijn niet geschikt voor personen zwaarder dan 120 kg.

De kosten van een Engelentweedaagse

In 2024 houden we een Engelentweedaagse van donderdag 9 mei (hemelvaartsdag) – zaterdag 11 mei. Een Engelentweedaagse kost € 395,00 per persoon wanneer je met 2 personen komt, die in dezelfde accommodatie slapen. Kom je alleen, dan is er een toeslag van € 50,00 en betaal je € 445,00.
Onze prijzen zijn inclusief btw, ontbijt, lunch en warm eten, slapen in een opgemaakt bed in een pipowagen, handdoeken en washandjes, programma, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

Annuleringsregeling

Voor onze Algemene Voorwaarden, klik hier.

Een Engelenweekend boeken

Wil je een Engelenweekend boeken? Vul dan onderstaand formulier in.


    Na ontvangst van je formulier, ontvang je hiervan een bevestiging met een verzoek om € 100,00 aan te betalen. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, is de boeking definitief.
    NB Mocht je na een week nog niets hebben gehoord, stuur dan even een mail (hippago@gmail.com) of appje (06-12890519), want dan is er iets mis gegaan met het formulier!

    Bekijk ook onze Privacyverklaring!