Een Engelenweekend is geschikt voor de meeste geïnteresseerden vanaf 16 jaar. Voor sommige mensen is het juist niet geschikt, namelijk voor
* mensen die zwaar depressief zijn
* mensen met psychotische klachten
* mensen met epileptische klachten
* zwangere vrouwen
Voor deze groep mensen is zo’n weekend veel te heftig. Ze zijn wel welkom in een 1-op-1 consult om een zachte behandeling van de engelen te ontvangen. Voor een afspraak, neem contact op met Petra.

Slapen en eten tijdens een Engelenweekend

De deelnemers van een Engelenweekend hebben een pipowagen tot hun beschikking of ze slapen in onze Studio. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen. We hebben voor 5 personen een eigen accommodatie. Hier wordt enkel geslapen. Eten doen we in de kantine: lekker én vegetarisch. In het kantinegebouw zijn ook twee douches en twee toiletten voor de groep.
Een weekend begint op de eerste dag om 17.00 uur en eindigt op de laatste dag om 17.00 uur. Op de dag van aankomst wordt warm gegeten rond 18.30 uur. Op de dag van vertrek is er geen warme maaltijd.

NB Onze accommodaties zijn niet geschikt voor personen zwaarder dan 120 kg. We hopen vanaf 2022 wel geschikte accommodaties voor een ieder te hebben.

De kosten van een Engelenweekend

In 2021 houden we 1 Engelenweekend: van  vrijdag 06 – zondag 08 augustus. Een weekend kost € 349,00 per persoon wanneer je met 2 personen komt, die in dezelfde accommodatie slapen. Kom je alleen, dan is er een toeslag van € 50,00 en betaal je € 399,00.
Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch en warm eten, slapen in een opgemaakt bed in een pipowagen of Studio, handdoeken en washandjes, programma, toeristenbelasting en eindschoonmaak.
Belangrijk: we zitten VOL!!!

Annuleringsregeling

Wanneer een Engelenweekend van onze kant of van overheidswege (denk aan coronamaatregelen) niet doorgaat, ontvang je het reeds betaalde bedrag volledig terug.
Voor onze andere Algemene Voorwaarden, klik hier.

Een Engelenweekend boeken

Wil je een Engelenweekend boeken? Vul dan onderstaand formulier in.    Na ontvangst van je formulier, ontvang je hiervan een bevestiging met een verzoek om € 100,00 aan te betalen. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, is de boeking definitief.
    NB Mocht je na een week nog niets hebben gehoord, stuur dan even een mail (hippago@gmail.com) of appje (06-12890519), want dan is er iets mis gegaan met het formulier!

    Bekijk ook onze Privacyverklaring!