Landelijke omgeving
Hippago’s gastenhuis is een vrij gelegen vakantiehuisje in landelijke omgeving met heerlijk weids uitzicht. Geen verkeerslawaai, misschien eens een blaffende hond in de verte. Het huisje ligt op een terrein van 3 hectare met slootjes, houtsingels, boomgaarden en 11 pony’s en paarden in de wei. Verder uilen, reeën en fazanten; we wachten nog op de wolf die, gezien de vele kippen en schapen in de omgeving, zeker eens zal passeren. Kort of langer verblijf is een aanrader voor natuurliefhebbers, rustzoekers of mensen die hun hoofd even leeg willen maken met een wandeling of een goed gesprek.

Inrichting
De woonkamer is de centrale ruimte, met toegang tot de slaapkamer (tweepersoonsbed 140 x 200 cm), keuken en hal. De woonkamer heeft een eettafel met vier stoelen, een tv-meubel met tv, een gezellige gaskachel, en een slaapstoel (bed 80 x 200 cm) + bijzettafeltjes. Het huisje ligt op het zuiden en biedt een prachtig vergezicht op weilanden en groensingels.

Slaapkamers en badkamer
In de slaapkamer vindt u verder een ladekast en een inloopkast met kledingrek, wasmand, droogrek, strijkplank en strijkijzer en stofzuiger. Er is een klein slaapkamertje met een boxspringbed van 70 x 190 cm. Dit kamertje is onverwarmd, dus enkel geschikt bij temperaturen boven de 10 graden. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en badkamermeubel met onder meer een föhn.
Hippago’s gastenhuis heeft een keukentje met 4-pits gasstel, afzuiger, magnetron-oven, inbouwkoelkast met vriesvakje, senseo koffiepadmachine, waterkoker en verder alle keukenbenodigdheden om zelf te kunnen koken. Het huisje is geschikt voor 2 of 3 personen, bijvoorbeeld ouders met 1 kind.

Tarieven
Ons gastenhuis kan worden gehuurd per weekend, midweek of per week. De prijzen hiervoor bedragen:
€ 195,00: per weekend vrijdag 17.00 – zondag 17.00 uur
€ 295,00: per midweek maandag 13.00 – vrijdag 11.00 uur
€ 475,00: per week: vrijdag 13.00 – vrijdag 11.00 uur

Bovenstaande prijzen zijn inclusief beddengoed en badlinnen (hoeslaken, dekbed met overtrek, kussen + sloop + handdoeken en  washandjes) voor maximaal 3 personen, btw en eindschoonmaak, maar exclusief toeristenbelasting van € 1,25 per persoon per nacht. Voor kinderen onder de 16 jaar hoeft geen toeristenbelasting te worden betaald.

Extra info
* Hippago’s gastenhuis heeft gratis wifi
* U kunt gratis gebruik maken van onze parkeerplaats
* Huisdieren zijn niet toegestaan.
* Wij streven naar een prikkelarm terrein. De snelheid waarmee op ons terrein wordt gereden, is stapvoets.
* Er is een rookverbod in alle overdekte ruimtes

Boeken
Hippago’s gastenhuis kan worden geboekt
* per telefoon: 06-12780908
* per e-mail: hippago@gmail.com
of via booking.com of natuurhuisje.nl


Een pony bij het vakantiehuisje huren
Wat is er nu leuker dan uitzicht op een leuke en lieve pony vanuit uw vakantiehuisje? Zeker als uw kind van pony’s houdt!

U kunt bij ons een pony bij uw huisje huren die gezellig staat te grazen voor het vakantiehuisje. Uw kind mag de pony poetsen, vertroetelen en er mee wandelen over ons terrein. We hebben een mooi zandpad rondom onze weilanden. Dat is al een wandeling van een klein halfuur. Rijden is niet inbegrepen bij de huur van de pony, want dat doen we alleen met gediplomeerde instructie. Elke pony heeft een eigen poetsdoos, kammetjes en elastiekjes  om mooi te worden ingevlochten.
U kunt onze pony’s per dag huren. Ze komen dan rond 10.00 uur ’s morgens voor uw vakantiehuisje te staan. Tussen 19 en 20 uur worden ze weer bij de andere pony’s gezet. Zo blijft het ook leuk voor onze pony’s. Huur van 1 pony per dag kost € 25,00.  Kijk op de pagina ‘Hippago’s paarden’ voor meer informatie!

Hieronder kunt u downloaden:
Algemene Voorwaarden B&B Logeerboerderij Hippago