Let op: onze Budget B & B is onverwarmd en alleen geopend tussen 1 mei en 1 oktober.


Pipopipo – tweepersoons

Deze pipowagen is geel-groen met rode en blauwe accenten en een balkonnetje, waar je ‘s avonds lekker lang droog kunt zitten (er is verlichting op het balkon). De wagen heeft twee matrassen naast elkaar van 70 cm breed en 190 cm lang. Eigenlijk dus een tweepersoonsbed van 140 x 190 cm (dus niet voor erg lange mensen). Er is voorts een klein wastafeltje en een kastje met handdoeken. Ook is er een kastje met bordjes en een paar bekers en glazen voor zelf meegebrachte drank en etenswaren. De prijs voor een overnachting in onze Pipopipo bedraagt € 37,50 per nacht voor 1 persoon en € 42,50 per nacht voor 2 personen. Deze prijs is inclusief ontbijt, opgemaakte bedden, handdoeken en washandjes, een sprei en eindschoonmaak. De prijs is exclusief € 1,50 toeristenbelasting per persoon per nacht.

In de pipowagens wordt alleen geslapen. Ontbijten doen we in de kantine of op de veranda van ons activiteitengebouw. Of buiten natuurlijk! Ook het sanitair – 2 luxe douches en twee toiletten – vindt u in het activiteitengebouw. In dit gebouw is ook gratis wifi.

Extra faciliteiten
€ 15,00 vervoer van en naar station Hoogeveen tussen 17 en 19 uur
€ 25,00 vervoer van en naar restaurant of ander adres in Hoogeveen na 19.00 uur

Extra info
* Inchecken tussen 17 en 22 uur, uitchecken om uiterlijk 10.30 uur
* Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, opgemaakte bedden, handdoeken en washandjes en eindschoonmaak
* Onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting
* Hippago’s activiteitengebouw heeft free wifi, die ook de pipowagens bereikt
* U kunt gratis gebruik maken van onze parkeerplaats
* Huisdieren zijn niet toegestaan.
* Wij streven naar een prikkelarm terrein. Daarom zijn ‘lopende’ motorfietsen, scooters en bromfietsen niet toegestaan vanaf ons ingangshek. De snelheid waarmee op ons terrein wordt gereden, is stapvoets.

Boeken
Onze B & B kan worden geboekt
* per telefoon: 06-12780908
* per app: 06-12890519
* per e-mail: hippago@gmail.com
of via booking.com of bedandbreakfast.nl

Presentatiepagina van bed en breakfast Logeerboerderij En Mini-manege Hippago in Elim

Betalen
Wanneer u rechtstreeks bij ons één of meer nachten heeft geboekt, ontvangt u een bevestiging van de boeking plus een factuur. Boekt u 3 dagen of langer van tevoren? Dan dient u 50% van de factuur te voldoen om een definitieve reservering te hebben. Boekt u twee dagen vóór uw komst, dan kunt u de factuur contant voldoen op de dag van aankomst (u kunt bij ons ook pinnen).

Hieronder kunt u downloaden:
Algemene Voorwaarden B&B Logeerboerderij Hippago