De deelnemers van een Offline-weekend hebben een pipowagen tot hun beschikking of ze slapen in onze Studio. We hebben voor 5 personen een eigen accommodatie. Eten doen we in de kantine: lekker én vegetarisch. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Elk dagdeel wordt een activiteit aangeboden, maar je bent vrij om er wel of niet aan mee te doen. Wil je liever uitslapen of voor de wei gaan zitten om naar grazende paarden te kijken, dan is dat ook prima. Vind je het leuk om mee te helpen bij het voeren en verzorgen van de paarden, of bij het bereiden van een maaltijd, dan ben je van harte welkom. Ook houden we elke dag ons ‘filosofencafé’, dat afhankelijk van het weer binnen of buiten wordt gehouden. Het café is geen plaats of gebouw, maar een samenzijn op een willekeurige rustige plaats. Het liefst natuurlijk rond een kampvuur, maar dat hangt wel van het weer af.

Tijden en kosten
Een weekend begint op de eerste dag om 17.00 uur en eindigt op de laatste dag om 17.00 uur. Op de dag van aankomst wordt warm gegeten rond 18.30 uur. Op de dag van vertrek is er geen warme maaltijd.
Een weekend kost € 295,00 per persoon. Kom je met twee personen én slaap je samen in een pipowagen, dan ontvang je een korting van € 50,00. De prijs is dan € 245,00 per persoon. Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch en warm eten, slapen in een opgemaakt bed in een pipowagen of Studio, handdoeken en washandjes, programma, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

Boeken
Wil je een Offline-weekend boeken? Stuur dan een mail naar hippago@gmail.com met je naam, adresgegevens, mobiele nummer en gewenst weekend.. Na ontvangst van je mail sturen wij een bevestiging en een verzoek om € 100,00 aan te betalen. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, is de boeking definitief.

Hieronder de weekends in 2021. Achter de datum kun je zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.
*  vrijdag 23 – zondag 25 juli (6 plaatsen)
*  vrijdag 03 – zondag 5 september (6 plaatsen)
NB Het kan zijn dat je liever op andere dagen of in een ander weekend komt. Mocht je interesse hebben in een periode die hierboven niet bij staat, aarzel dan niet om even te bellen of te mailen.

Bekijk ook onze Privacyverklaring!

Hieronder kun je downloaden:
Algemene voorwaarden Logeerboerderij Hippago
De huisregels van Logeerboerderij Hippago
Terrein-, stal- en rijbaanregels van Hippago
Routebeschrijving naar Hippago