De deelnemers van een Offline-weekend hebben een pipowagen tot hun beschikking of ze slapen in onze Studio. We hebben voor 5 personen een eigen accommodatie. Eten doen we in de kantine: lekker én vegetarisch. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Elk dagdeel wordt een activiteit aangeboden, maar je bent vrij om er wel of niet aan mee te doen. Wil je liever uitslapen of voor de wei gaan zitten om naar grazende paarden te kijken, dan is dat ook prima. Vind je het leuk om mee te helpen bij het voeren en verzorgen van de paarden, of bij het bereiden van een maaltijd, dan ben je van harte welkom. Ook houden we elke dag ons ‘filosofencafé’, dat afhankelijk van het weer binnen of buiten wordt gehouden. Het café is geen plaats of gebouw, maar een samenzijn op een willekeurige rustige plaats. Het liefst natuurlijk rond een kampvuur, maar dat hangt wel van het weer af.

Wanneer zijn er offline-weekends?

Je kunt je opgeven met minimaal 3 en maximaal 5 andere personen. Neem contact op om een weekend af te spreken.
Een weekend begint op de eerste dag om 17.00 uur en eindigt op de laatste dag om 17.00 uur. Op de dag van aankomst wordt warm gegeten rond 18.30 uur. Op de dag van vertrek is er geen warme maaltijd.

Wat kost een offline-weekend?

Een weekend kost € 295,00 per persoon.
Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch en warm eten, slapen in een opgemaakt bed in een pipowagen of Studio, handdoeken en washandjes, programma, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

Annuleringsregeling

Wanneer een offline weekend of andere offline-activiteit (zoals een dag of midweek) van onze kant of van overheidswege (denk aan coronamaatregelen) niet doorgaat, ontvang je het reeds betaalde bedrag volledig terug.
Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden

Een offline-weekend boeken

Wil je een Offline-weekend boeken? Stuur dan een mail naar hippago@gmail.com of app naar: 06-12890519 en maak je wensen bekend.

Offline-dagen doordeweeks

Het is ook mogelijk om doordeweeks een paar dagen te komen. Je kunt dan ’s morgens meehelpen bij de verzorging van de paarden, maar het hoeft niet. Je kunt ook lekker lang uitslapen of ergens op het terrein gaan zitten, liggen of wandelen. ’s Middags is er geen programma. Mocht je willen, dan kun je een paardrij-activiteit boeken.  Elke avond is er filosofencafé. Als je de enige bent die doordeweeks komt, wordt het een 1-op-1 gesprek.
Offlne-dagen kosten voor de eerste dag € 175,00 en vervolgens € 150,00 per dag. Een midweek – van maandag 17 uur – vrijdag 17 uur – kost € 495,00.
Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch en warm eten, slapen in een opgemaakt bed in een pipowagen of Studio, handdoeken en washandjes, programma indien gewenst, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

Offline-dagen boeken

Wil je één of meer offline-dagen boeken? Stuur dan een mail naar hippago@gmail.com met je naam, adresgegevens, mobiele nummer en gewenste dagen. Na ontvangst van je mail sturen wij een bevestiging en een verzoek om € 100,00 aan te betalen. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, is de boeking definitief.

Bekijk ook onze Privacyverklaring