De deelnemers van een Offline-weekend of – tweedaagse slapen in een pipowagen of ruime Bell-tent. Eten doen we in de kantine: lekker én vegetarisch. De groep bestaat uit 4 – 8 personen. Elk dagdeel wordt een activiteit aangeboden, maar je bent vrij om er wel of niet aan mee te doen. Wil je liever uitslapen of voor de wei gaan zitten om naar grazende paarden te kijken, dan is dat ook prima. Vind je het leuk om mee te helpen bij het voeren en verzorgen van de paarden, of bij het bereiden van een maaltijd, dan ben je van harte welkom. We besluiten elke dag in ons ‘filosofencafé’, dat afhankelijk van het weer binnen of buiten wordt gehouden. Het café is geen plaats of gebouw, maar een samenzijn op een willekeurige rustige plaats. Het liefst natuurlijk rond een kampvuur, maar dat hangt wel van het weer af.

Tijden en kosten
Een weekend of tweedaagse vakantie (doordeweeks) begint op de eerste dag om 17.00 uur en eindigt op de laatste dag om 14.00 uur. Op de dag van aankomst wordt warm gegeten rond 18.30 uur. De dag van vertrek wordt afgesloten met een lunch.
Een tweedaagse kost € 289,- per persoon. Kom je met twee personen én slaap je samen in een pipowagen of tent, dan ontvang je een korting van € 50,00. De prijs is dan € 239,00 per persoon. Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch en warm eten, slapen in een opgemaakt bed in een pipowagen of tent, handdoeken en washandjes, programma, toeristenbelasting en eindschoonmaak.
Het is ook mogelijk langer te blijven. De kosten voor een extra dag bedragen € 125,00 per persoon. Een driedaags verblijf kost dus € 414,- en een vierdaags verblijf kost € 539,- per persoon (met € 25,00 korting per dag wanneer je met z’n tweeën komt en in dezelfde accommodatie slaapt).

Boeken
Wil je een Offline-weekend of – vakantie boeken? Download dan hieronder het aanmeldingsformulier (een Word-document), vul het in en stuur het als bijlage terug via de mail hippago@gmail.com. Na ontvangst van de boeking sturen wij een bevestiging en een verzoek om € 100,00 per persoon aan te betalen. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, is de boeking definitief.

Aanmeldingsformulier Offline weekend 2019

Er zijn weekends en -vakanties mogelijk in het groene seizoen, van 1 mei – 1 oktober 2019. Achter de datum kun je zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.
* woensdag 24 juli – vrijdag 26 juli (6 plaatsen)
* maandag 29 juli – woensdag 31 juli (6 plaatsen)
* woensdag 31 juli – vrijdag 2 augustus (6 plaatsen)
* maandag 5 augustus – woensdag 7 augustus (6 plaatsen)
* maandag 19 augustus – woensdag 21 augustus (6 plaatsen)
NB Het kan zijn dat je liever op andere dagen of in een ander weekend komt. Mocht je interesse hebben in een periode die hierboven niet bij staat, aarzel dan niet om even te bellen of te mailen.

Bekijk ook onze Privacyverklaring!

contactlogoHieronder kun je downloaden:
Algemene voorwaarden Logeerboerderij Hippago
De huisregels van Logeerboerderij Hippago
Terrein-, stal- en rijbaanregels van Hippago
Routebeschrijving naar Hippago