vc_section]

Hippago is een verblijfsaccommodatie voor paardenliefhebbers en mensen die houden van ontspannen genieten van het platteland. Gasten kunnen Op Hippago werken we piepkleinschaligovernachten in een pipowagen, chaletje of guesthouse.

In onze boerderij logeren het hele jaar door tijdens weekends kinderen met een beperking zoals autisme en adhd, vaak in combinatie met hoogbegaafdheid. Zij delen met ons het plezier van bezig zijn met paarden.

Voor wie het leuk vindt, zijn er bovendien altijd kleine klusjes rond de boerderij. Hout hakken, bomen snoeien, werken in de moestuin, pompoenen oogsten, fruit plukken en er taarten van bakken. Of gezellig samen hazelnoten zoeken voor het sinds jaar en dag favoriete broodbeleg: hazelnootpasta…! Iedereen die hier is kan er uiteraard aan meedoen.

Piepkleinschalig

Het terrein van Hippago mag met zijn 3 hectare dan groot zijn… we werken juist piepkleinschalig en persoonlijk. We zijn niet van de prestatie en competitie als het op paardrijden aankomt, maar meer van het plezier en de gezelligheid. Ons jongste (mini-)paardje is pas 4. Het oudste paard van Hippago is Ivo. Deze levenslustige fjord is al 27 jaar bij ons en inmiddels 37 jaar. Wie op hem rijdt voelt zijn zelfvertrouwen groeien. Nog steeds is hij fit en prima berijdbaar.

Paardrijden doen we met 1 of 2 ruiters tegelijk. We zijn zoveel mogelijk buiten, maar als het weer echt tegenzit hebben we onze kantine waarin je warm kunt zitten met goede wifi en een kast vol gezelschapsspelletjes.

Ben je benieuwd geworden? Dan heten Martin en Stasia je welkom in de kleine wereld van Hippago!

Hippago Zorg

Op zoek naar logeeropvang voor een 10-plusser en genieten van pony’s en paarden?

Paardenvakantie

Samen borstelen en opstijgen en even het ‘oude ponykampgevoel’ herleven.

Paardrijles

Rijden op een braaf en goed afgericht paard (of op een pony) en les op maat?

Vakantiehuisje

Even je hoofd leeg maken in een modern ingericht en gezellig vakantiehuisje?

B&B en paardrijles

Een overnachting in een kleurige pipowagen en daarbij een privé of duo paardrijles?

Bed & Breakfast

Overnachten in een kleurige ‘kamer op wielen’ of in een chaletje midden in het groen?

[/vc_section]

Workshop Natuurlijke EHBO

Een eendaagse workshop Natuurlijke EHBO voor dieren met Bachbloesems, homeopathie, aromatherapie en Schussler celzouten. En, welk middel zou jij aanraden?

Engelenweekend

Tijdens een Engelenweekend ervaren we geen zwaarte, het is ook geen therapie, maar het brengt wel verandering teweeg. Je wordt blijer, vrolijker en opgewekter.

Workshop healing van dieren

Een eendaagse workshop ‘Healen van dieren’ waarbij gewerkt wordt met de energie vanuit het universum. Dieren kunnen direct energie ontvangen, maar ook op afstand.

Kadobon leuke ponyactiviteit

Geef je kind, kleinkind of nichtje een kadobon, die ingewisseld kan worden voor een les of een andere leuke ponyactiviteit!

Minipaardjes voor de kids

Op stap over de paden met de minipaardjes of juist samen spelen in de bak. Rebby en Fee doen altijd mee!

Privé paardrijles

Wil je je zit verbeteren of heb je spanningen, waar je van af wilt? Op Hippago geven we privé- en duolessen op goedgetrainde, brave paarden.

Onze nieuwe activiteiten worden ondersteund door een subsidie van de provincie Drenthe